reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

orchi no to w normie mysle ze te 20 roznicy to bedzie w porzadku:)

no a jak robilam 50g po 1h mialam 152 mg zachcialo mi sie jesc snickersa ale teraz nie przezylabym bez niego:)

a nawet sobie jednego wchlone hehe o patrze na opakowanie a tam 75g to nie moga dac do zjedzenia batona tylko meczyc sie z tamym swinstwem:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
kurka moj sie musi pakowac do tego wyjazdu:/ czekaja nas jeszcze zakupy tylko czekamy az sie schlodzi... nie chce zeby jechal:( umre z tesknoty:(

Anulka, masz w porządku.. u mnie po godzinie było 132 a po dwóch 138 mg i lekarz powiedział, że górna granica, ale cukrzycy nie mam..a na czczo miałam 68mg

kurde a ja chciałam na allegro kupić i mieć z głowy ten cyckonosz -bosze:shocked2:

a szlafroka i ja nie mam..znaczy mam ale na taką zimę -30st. i nie wiem czy warto w to inwestować, bo ogólnie w tym nie chodzę zupełnie.. podobno u mnie w szpitalu dają.. już sama nie wiem co robić..

Ostatnia edycja:
Hej Drukarki!!

ja dzis tak z doskoku bo dzien zakrecony, za chwile mama bedzie, no ale mam andzieje ze wieczorkiem sobie z Wami popisze:)

magia a no jak pomysle ze to faktycznie moze byc tylko tydzien do utulenia Małej to wpadam w lekką panikę i zarazem w euforię:-)
em_ka super, ze wózeczek juz z Wami!!
dodi eh no ciesze sie bardzo i mam nadzieje, ze masz dobre przeczucie co do mojego rozpakowania:) tak juz bym chciała eh...
magia mam nadzieje ze dzisiejsza nocka bedzie o niebo lepsza i ze skurcze przestana ci dokuczac:) &&& za synka i wizyte!!
anulka && za exam!!!
wisienka && za wizyte!!!
psotula lez kochana jak najwiecej, trzymam kciuki, zeby wszystko było dobrze:*odezwij sie koniecznie po wizycie!!

Hej babiszonki!

Psotka, juz????:szok: Trzymaj kochana nozki razem i doopke w gorze.:tak: A my trzymamy &&&&, zeby malenki jeszcze sie tak nie spieszyl, niech mamusia jeszcze sobie podje truskaweczek.;-) Swoja droga, grzeczny ten Twoj maluszek, trzymal sie dzielnie majlujowego zakazu wychodzenia w maju, a jak tylko nadszedl czerwiec....;-)

U nas dzis piekny dzien, huuuurrrrra, nareszcie!:-) W dodatku wczoraj zrobilam tyle jedzonka, ze dzis mam dzien dziecka:D Zjedlismy z malym zupke i czekamy na tatusia z lazania.:-) Wszamamy sobie w ogrodku pod parasolem:-):-):-)

Bylam z synkiem na spacerze i troche sie wkurzylam... Moj maly wbiegl na plac zabaw, przytrzymalam mu bramke, a kawalek za mna szly dwie dziewczyny z chlopczykiem, no to zaczekalam, przytrzymalam im rowiez ta bramke (bo jest na sprezynie i sama sie zamyka), a one weszly i ani be, ani me, ani pocaluj nas w... za przeproszeniem! Nosz kurde, nie sposob nie zauwazyc mojego brzucha, wcale nie musialam tego robic... Potem slyszalam jak rozmawiaja i okazalo sie, ze to Polki... Mozna sie bylo tego domyslec, bo Irlandczycy sa tak uprzejmi, ze az czasem mdlo.;-) Tak mnie wkurzyly funie jedne, a potem mowia, ze wszyscy Polacy to buracy...:baffled::baffled::baffled:

Ostatnia edycja:
Anulka, masz w porządku.. u mnie po godzinie było 132 a po dwóch 138 mg i lekarz powiedział, że górna granica, ale cukrzycy nie mam..a na czczo miałam 68mg

kurde a ja chciałam na allegro kupić i mieć z głowy ten cyckonosz -bosze:shocked2:

a szlafroka i ja nie mam..znaczy mam ale na taką zimę -30st. i nie wiem czy warto w to inwestować, bo ogólnie w tym nie chodzę zupełnie.. podobno u mnie w szpitalu dają.. już sama nie wiem co robić..

Ja\ tak samo nie wiedzialam jakie kupic koszule .... do szpitala .... i w koncu porozmawialam z ciocia a glupia kupilam dwie ... i to nie tanie bo po 45zl a ciocia mi powiedziala ze mam wziac małza dlugi t-shirt taki przed kolana albo nawet kupic zwykly bawelniany i bedzie najwygodniej a potem sie przebiore...
A Szlarok ja mam taki cienki to tez troche wydatek ja mieszka mw centrum a nie mam chramolonego konta na allegro tak to bym sobie zamowila ... ale Szlafrok to mi sie wydaje jak chodzisz po dworzu ..wiesz przewietrzyc sie bo u nas jest taka mozliwosc ... albo na jakies badania ... ale w taki skwar czy ja bede zakladac szlafro kto nie wiem WATPIE

emkamek tak to juz jest, człowiek chce byc miły i uprzejmy a inni maja to w nosie, trzeba tylko wierzyc,ze kiedys ktos nauczy je kultury..a tak z innej beczki to chciałabym tak niesmiało szepnąc ci na uszko, ze psotka bedzie miała synusia...nie córcie:-)

Maqnio klepiemy sie bo brzuszkuu aj te truskawyyyy mmmmmmmmmmmmmmm ... jestem ciekawa jak Psotka ... :/ Odezwe sie pozniej Małz wrocil ... GLODNY JESTEM ! cytuje

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry