reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

jejku jaka jestem słaba, tez tak macie? dopiero sie obudziłam, ale jestem tak przymulona, że szok.. i chyba zła do tego.. dobrze, że nie ma P bo by mu się oberwało..

Aniaa, najprostszym obiadem są ziemniaki z jajkiem sadzonym i maślanką - przyznam, że jak zupełnie nie mam pomysłu, to tym się ratuję.. na taką pogodę idealne danie; ja mam w sumie ryż z warzywami, też proste ale już trzeba nieco postać, aby te warzywa podsmażyć i zrobić sos, a'la leczo

reklama
ale u nas burza byla ja pikole i nareszcie ciut przyjemniej na dworzu, terz tylko czekam na moje truskawy, po takiej powodzi powinny za chwile byc czerwone:)

mimi kochana mam nadzieje ze wkoncu sie doczekasz tego lekarza:*!
alexandra pewnie ze stresik jest, tym bardziej ze u mnie 9 czerwca mam zdjety szew i gin powiedzial ze juz mam wziac do szpitala torbe dla malej bo moze juz sie ruszy:szok::szok::-D a z drugiej strony juz nie moge sie doczekac tak juz bym ja chciala miec przy sobie:)
konwalianka ja tez dzis leze jak jakis wymoczek i nawet palcem nie chce mi sie kiwnąć.

Konwalianko do sklepu daleko(bo az za moim blokiem a mieszkam na 1 pietrze:-p), a w domu ziemniakow brak... A i jajko tylko jedno w lodowce, heh;) Myslalam, zeby makaron ugotowac i moze z jakiem usmazyc. Jesc mi sie chce ale gotowac niebardzo.

Konwalianko do sklepu daleko(bo az za moim blokiem a mieszkam na 1 pietrze:-p), a w domu ziemniakow brak... A i jajko tylko jedno w lodowce, heh;) Myslalam, zeby makaron ugotowac i moze z jakiem usmazyc. Jesc mi sie chce ale gotowac niebardzo.
no Ania, zz tym chceniem jest najgorzej;/ najlepiej jakby ktoś zrobił :)

maqnio, ja własnie nie wiem czy to ta pogoda, czy coś innego

No Magia niemało chociaż z 2 strony święty spokój i dobra opieka. Maqniuszku dzięki za wsparcie Kochana.Mnie wczoraj mama powiedziała,ze nie ma czego się bać,że ten strach i tak w niczym nie pomoże bo dziecko na świat i tak i tak wydać musimy:)),ze skoro ona przeżyła 4 porody to jeden to pikuś!Ot mamuśka:)

Ja sie jakos porodu nie boje. Moze przez to ze to bedzie moj pierwszy wiec nie wiem co mnie czeka:-p Mam jakies dobrze przeczucia poprostu:)

A ruchy czuje slabsze od paru dni, mala jakby juz nie kopala tylko czuje jak sie przeciaga. Moze dlatego ze dzieci coraz wieksze a miejsca w brzuszkach maja coraz mniej.

reklama
Do góry