reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

Konwalianko Orchideo moja dobra przyjaciolka tak myslalam dowiedzialam sie ze :/ nie za bardzo jej pasuje ze jestem ciazy... bo bylam dusza calej paczki a teraz to... ani drika nie wypije ani nie potancze.... Wiecie babskie wieczory ...Przykre to jest bardzo .
A co do Pawla ... tez pomyslalam on mi mowi ze nie musi wyjsc... ale on bardzo tego potrzebuje to widac po nim , bardziej martwi mnie inna sprawa... ze sie tak zaprawi... a on za duzo pic nie moze bo z zoladkiem ma akcje ii zawsze konczylo sie wymiotami :/ ze bede miec nieprzespana noc

reklama
MADZIA no najlepsze to to ,że mój małż nie miał świnki :szok: a nie posiadam kart jego z młodszych lat i nie wiemy czy był szczepiony dowiedzieć się też nie mamy jak więc wolę dmuchać na zimne,ona twierdzi,że to węzły ale cała opuchnięta za uchem jest ... hmm ludzie czasem nie pomyślą nic ;)
Vercia bo wtedy widzisz na kogo możesz liczyć ;) ja już zauważyłam to samo jak piwko wypiłam zapaliłam to i smski były codziennie chodź na spacerek a w weekend z małżem na parasole na rynek a teraz nic a co ja wody czy soku wypić nie mogę nic nie rozumiem przecież na imprezach się świat nie kończy ale może to nasi znajomi i te ala przyjaciółki nie dojrzaały do bycia nimi ;)

Ostatnia edycja:
orchi i bardzo dobrze zrobiłaś. kurde jak ze świnką do kobiety w 8 miesiącu :wściekła/y:co do wagi nie ma reguły . z córcią wyglądałam cała jak kaszalat. tyłam wszędzie, puchłam ogólnie byłam taka wielka, szeroka . teraz też tyję ale inaczej . grunt żeby było wszystko ok z dzidziolem my jakoś powoli dojdziemy do siebie ..
Madziu ja wazylam przed ciaza 43 a teraz 65 wiec :) sama widzisz... moja mama w ciazy ( mimo iz byla przed ciaza bardzo filigranowa przytyla 25kg ) a po ciazy wszystko spadlo...
Takie sa uroki kazda chyba ma inaczej mnie bardziej tak doskwiera moj kregoslup piersi wielkie i kolana nie daja troche rady ale jeszcze troszke
Uffff ale po zebrach dostaje :>

Dzień dobry piątkowo! :)
Nie było mnie jeden dzien i ponad 20 str do nadrobienia!? Ale mam troszku lenia wiec odpuszczam :sorry:
Widzialam, ze znowu temat wagowy... Ja tydz temu mialam + 12, pewnie teraz juz wiecej.; Zastanawiam sie jak to jest - podobno pod koniec puchnie sie i tyje najbardziej, a juz kilka razy gdzies czytalam, ze pod koniec juz sie nie przybiera na wadze, a nawet podobno moze kilka kg spasc. To jak to jest, w co wierzyc? Wolałabym w to drugie, sie wie :-D

Ostatnia edycja:
katerinka kopę czasu kochana :*:*:*:* ojj tam wszystko spadnie nic nie się martw ;-) w lato schudnie się na spacerkach hihi a w zimę wypocimy z męzami w łóżkach hihi

Dzień dobry kochane,
wyspałam się dziś że hej ( od 23 do 7) i ani razu nie wstawałam! tylko śniło mi się że chce mi się siusiu hihi
rano poszłam na morfo i mocz, mam nadzieję że wyniki nadal dobre bedą jak poprzednio. Troszkę skurcze B H są u mnie częstsze ale ogólnie spoko. mała chyba wreszcie główką w dół bo czkawki odczuwam w pachwinie;)
zaczynamy 34 tydzien....:)

sestinka to super wiadomość ,że malutka się obróciła :tak: a spanko miałaś superr ja standard o 3eciej siku :-D :-D ale pospałam do 8mej :zawstydzona/y: :zawstydzona/y: teraz lecę pod przysznic i na zakupki póki gorąco nie jest bo już prażyć zaczyna łysy (słońce) Buziam Was mocnooooo i wrzucę później fotkę małej :) uważajcie na siebie :*:*

Witam was kochane:-)
Pierwszy dzien w domu i super sie spalo ale maly w nocy nie dal przez ponad godz. Moge sie przejsc na moasto kupie cos na ciasto bo caly weekend mamy gosci.Wstapie tez do ciucha po jaks sukienke bo upaly straszne, dzis juz 30 a deszcze juz nie pamietam kiedy byl
Strasznie mnie mdli:-(
Musze sie spakowac za 3 tyg moge juz rodzic bo wtedy odstawiam leki i czekam:-)no i dobrze moze jednak nie bedzie mial tak jak mowil lekarz 3,5kg
Milego dnia wam zycze:-)

reklama
witajcie,
U mnnie pochmurno. I mam takiego lenia,ze nawet z pizamy nie wychodze. Wczoraj cale popoludnie przespalam.
Ja sie spakuje do szpitala po wizycie w czerwcu. Praktycznie nie wiem co spakowac.
Zgaga czasami mnie dopada. mnie pomaga woda.

orchidea gratuluje wizyty. co do tycia w ciazy, tez mysle ze zalezo to od genow.
Veronique1986 nie przejmuj sie pseudo przyjaciolkami. Znajdziesz nowe i moze te ktore pozostana przyjaciolkami.

milego dnia dla wszystkich

Do góry