reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

no i nie spałam spokojnie-jakis koszmar wyrwał mnie ze snu ( ze gonił mnie jakis facet a ja biegłam co tchu) i teraz siedzę w szlafroczku mojego M., ten gdzieś w oddali pochrapuje smacznie a ja poczłapałam do lodówy po cos na ząb i poszparam troche w necie bo ico mi zostało...już świta...Wy pewnie smacznie śpicie;)

Ostatnia edycja:
reklama
Dzien doberek sestinko i reszte dziewczynek chodz jeszcze Was tu nie ma :)sestinko to ty naprawde ranny ptaszek ja niewyobrazam sobie wstawac tak wczesnie ja spie tak do 8 i jeszcze do 9 sobie leze:)przynajmniej narazie poki niema jeszcze maluszka na swiecie :)kochana snami nie trzeba sie przejmowac ja tez tak mam ale dziewczyny tutaj mnie pocieszyly ze to normalne w ciazy ,ja dzis snilam ze zapraszalam znajomych i tu dziewczyny z bb na moj slub he he:)Wydrusiu dla Maqnio odemnie gorace usciski pozdrowionka z zyczeniami szybkiego powrotu do domku:)

Ostatnia edycja:
witam niedzielnie:-)ja nie spie od 8 zawsze o tej wstaje bo glodna jestem, moj mi zrobil sniadanie;-)jak zawsze bola mnie plecy przez to tez wstaje wczesniej:wściekła/y:dzis mam zamiar troche popisac prace...

Hej Anula !Ja to sobie sama sniadanie robie bo nigdy nieewiem co mi sie chce akurat zjesc ,stoje przy lodowce i wymyslam :)mnie to plecy najczesciej bola wieczorem albo w ciagu dnia ,i nogi tez czesto chodz obrzekow niemam .nio to czeka cie troche nauki :)

Dzień doberek brzuchateczki i bąbeleczki :-D :*:*:* Ja pospałam do 9tej ale dwa razy siusiu wstawałam :-D jednak jak mój w domciu to i dłużej spię :zawstydzona/y: :-D
Mało cuś żeście naskrobały laseczki kochane :-D ;-)
Cieplusio dziś więc spacerek obowiązkowy będzie :-D

Cześć dziewczyny, ja dzis do was klikam łóżkowo.
Wykurowałam dzieciaki, wysłalam rodzinkę na narty i rozłożyło mnie na łopatki. Czuję się jakby walec po mnie przejechał.
*spam* poszedł już w ruch. :-( A taka bylam z siebie dumna, cała zima właściwie za mną a ja nawet kataru nie mialam a tu masz... i to jak zostałam sama... pech.

Hej Anula !Ja to sobie sama sniadanie robie bo nigdy nieewiem co mi sie chce akurat zjesc ,stoje przy lodowce i wymyslam :)mnie to plecy najczesciej bola wieczorem albo w ciagu dnia ,i nogi tez czesto chodz obrzekow niemam .nio to czeka cie troche nauki :)
Teska ja nie mam wyjscia musze lezec wiec moj robi sniadania a co do bolow plecow mnie bola prawie zawsze:wściekła/y:
Ochidea tez bym chciala posapac ale 8 jestem tak glodna ze nie zasne:zawstydzona/y:
Corin ja wczoraj kichalam i mnie lamalo ale dzis juz lepiej;-)przez cala ciaze bylam raz przeziebiona i to 3 dni przeszlo po cytrynie i soku malinowym, kuruj sie;*

Ostatnia edycja:
witam wszystkie mamuski ja wstałam dzisiaj o 10 brrr kto to widział tyle spac juz obiad nastawiłam obowiazkowo rosołek , a co do spacerku to napewno zaliczony bedzie nie mozna odpuscic tak pieknej pogody napewno nie tylko zgotuje obiadek

wczoraj bardzo późno poszłam spac ogladałam film do 3 w nocy historyczny lubie takie ogladac hehe

Corin sąsiadeczko :*:*: kuruj się słonko i leż,sama jesteś to z jednej strony i dobrze,bo chociaż odpoczniesz a z drugiej lipa :( No ale może to tylko jakies przeziębienie,pewnie nic groźnego :* uważaj na siebie !
Anula no Ty musisz leżeć !! Bo jak nie to kopa w pupę zarobisz hahaha
marzenka to żeś zabalowała wczoraj przed tv hihihi ja wczoraj ugotowałam rosołek na wieczór,jakos nie miałam co robić,buraczki też juz starłam tylko mielone zostały mi zrobić

reklama
Orchideo nie ma co sie martwic,napewno sie odrobi w tygodniu he he:tak:ja niestety tez musze w nocy wstawac siusiu zdaje sie przed samym spaniem nic niepije i i wysiusiam ale i tak sie nazbiera ciekawe skad:no:a spacerek obowiazkowo dzis:laugh2:Corin lez sobie i sie kuruj zeby cos powazniejszego cie niewzielo tfu tfu odpukac w niemalowane:rofl2:Marzenko a ja lubie ogladac takie przygodowe ,wczoraj wlasnie z tego gatunu szlo na tvp 1,powrot mumii

Ostatnia edycja:
Do góry