reklama
Ja to takie z serem, truskawkami i z kapustą i grzybami lubię, z mięsem średnio Wcinaj bułeczki na zdrówko Kochana Mój Marcin już jest w domu, mówię mu, chodz Kotek, pojedziemy wcześniej, a on się na nie patrzy jak na debila i mówi, że chyba nie myślę, że on tam będzie siedział od 15 do 19:20, aż będzie nasza kolejka, heheh No ale ja jeszcze jestem nie gotowa, mój samochód nie jest zatankowany, więc odpuściłam sobie namawianie go
No tak patrze temaciki w kierunku plci ,ja niestety pewnie dopiero za tydzien bende cos wiedziala wiec moze i dla mnie ktos cos wywrozy?slyszlam ze Corin jest w tym dobra he hepodpowiem ze slodkie moge jesc kilogramami wiec ja tak mysle ze dziewczynka Mailuj gratuluje synka Jesli dobrze wyczytalam bo w skrocie czytalam i duzo stron ominelam bo cos ostatnio nie mam weny do pisania i nie jestem na biezaco chociaz staram sie nadgonic w czytaniu was sloneczka
Anula1989
Fanka BB :)
psota ja Ci dobrze:-)moja siostra 2 lata mlodsza uczy sie na fryzjerke wiec tez bede miala luksus
orchidea faktycznie zmarznie:-(u mnie pada snieg
ja kupilam szynke i ser beda tosty;-)plus zielone jablka i bananymyslalam ze mam jeszcze sok porzeczkowy ale durna wypilam w nocy
orchidea faktycznie zmarznie:-(u mnie pada snieg
ja kupilam szynke i ser beda tosty;-)plus zielone jablka i bananymyslalam ze mam jeszcze sok porzeczkowy ale durna wypilam w nocy
A to jak będziesz wcześniej to i tak wchodzisz po 19stej ?? ja jakbym pojechała to kto 1szy ten lepszy niby godzine mówi,ale jakoś żadna ciężarna sie nie kłoci na korytarzu każda grzecznie czeka hahaha ja z owocami nie lubię pierogów ,ruskie tylko ja jem bo Tomek nie jada serów białych więc kupiłam z miechem a niech je i tyje hahaha
Anula na te tosty to ja się piszę hahaha od początku ciąży ser żółty pochłaniam.. zapiekanki tosty mniammmmm
Oglądam na polsacie program "trudne sprawy" masakra 14sto-latka browara wali pod garażem jakimś
Anula na te tosty to ja się piszę hahaha od początku ciąży ser żółty pochłaniam.. zapiekanki tosty mniammmmm
Oglądam na polsacie program "trudne sprawy" masakra 14sto-latka browara wali pod garażem jakimś
Ostatnia edycja:
Anula, mój brat jest politologiem, ale się z mamą śmiejemy, że jest też naszym dyżurnym kucharzem, cukiernikiem i fryzjerem
Sis, no tam każda swojej godziny pilnuje, ale i tak zawsze jest opóźniejnie z 1,5 godziny. Ale Ty dobra żona jesteś, kupujesz to, co mąż lubi najbardziej)
U mnie dzisiaj na obiadek kebab na patyku z sosem tzatziki, kuleczki ziemniaczane i suróweczka, oczywiście idziemy do brata na obiad, hehe
Sis, no tam każda swojej godziny pilnuje, ale i tak zawsze jest opóźniejnie z 1,5 godziny. Ale Ty dobra żona jesteś, kupujesz to, co mąż lubi najbardziej)
U mnie dzisiaj na obiadek kebab na patyku z sosem tzatziki, kuleczki ziemniaczane i suróweczka, oczywiście idziemy do brata na obiad, hehe
sis no jakos tak się nauczyłam,że jakoś tak robię to jedzonko pod jego ...chociaż czasem osobno gotuję bo mam chęć na coś a on tego nie lubi .. pozycz tego brata swojego mi na tydzień hahahah mi wlosów sie nie prostuje ani nie suszy ale z chęcią bym chciała żeby mi ktoś obiadek tak przez tydzień gotował hahaha
reklama