reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

reklama
Mailuj i ja gratuluje parki, znaczy synka:-)
margaretka witaj
Mój małz dzwonił, ze wraca do domku a mój tato juz blisko jest więc ja się zmywam. Znowu nie popisała, z wami:wściekła/y:

COrin CÓRKA
orchidea CÓRKA
Pippi SYN

tak ja obstawiam:-D pewnie sie rabnelam gdzies no ale niech bedzie :-D

a ja w koncu odebralam paczke z ksiazkami. Dzisiaj zaczne czytac, a w drodze juz plakalam ze smiechu :-D

mailuj super ze syneczek sie potwierdzil i ze zdrowiutki :-) bedzie parka ^^

emcia :*:*: obyś rację miała !!! No i co na tej poczcie Ci gadali ???
wisieńka to dobrze kochana ja teraz czekam na mojego jak na Zbawienie hahaha wróci wcześniej czy jednak nie :-D

o właśnie zapomniałam mailuj - gratulujacę zdrowego syneczka:-)
i tak różowych rzeczy kupować raczej nie będę, więc mogłabym czekać do lipca teoretycznie, tylko ja nie znoszę czekać i chciałabym zwyczajnie już wiedzieć

dziewczyny, bo nam forum zamkną za uprawianie hazardu:-D:-D

Ostatnia edycja:
reklama
Emka to dokładnie tak jak ja obstawiasz, zobaczymy co wygramy... :-D
Ja właśnie dzwoniłam potwierdzic szkole rodzenia i rusza jednak nie od 15 marca tylko od 31ego. Moze to i lepiej, bo jak Wam kiedys piasłam, czeka mnie w przyszły weekend maly remont - zamieniamy sie z babcia z która mieszkamy na pokoje. Troche sie bedzie dzialo wiec przynajmniej te zajecia jeszcze odchodza.. A jak bedziemny remontowac to nie bede miec neta przez kilka dni :szok::no::-( Kurcze, no...

Do góry