reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

ja bym sobie zrobila normalnie balejarz. dopiero co bylam 3 tyg temu na balejazu wiec czemu nie ;-)
teraz maja bardzo dobre farby i nie szkodza nie to co kiedys

reklama
no wlasnie niby corazm lepsze... ech ja sama nie wiem... ale skocze w 2gim tyg ferii. Oki zabiaram się za porzaki. mąż bedzie za godz i się dalej bedzie robić narazie uciekam! Caluje

Juz po 15 gdzie ta Veronique no ... pewnie przyjdzie jak ja pojde :/ i nie bede miala kiedy wejsc:/ ale obcharuze sie wczesniej i jeszcze zagladne do was:)

No mala poszla spac wiec troche odpoczyku hehe znowu bedzie kolezance buszowac do 1szej jak sie wyspi...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
xagusiakx
witaj bardzo nam milo:) suwaczek wstawiasz w ustawieniach nie do kazdej wypowiedzi:) jesli wstawisz to za kazdym razm pod wypowiedzia bedziesz miec suwaczek :)

nic sie nie dzieje :) a to nie lapiesz sie do sierpniowek jak 8tc wydaje mi sie ze jak na 8 lipca masz termin to powinnas miec kolo 16 tc a to drugie tyle

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Witajcie dziewczyny. Wstałam dzis po 12h snu i dalej bym spała. No tak wy nie możecie spac to ja nadrabiam. Pogoda przepiekna to poszłam na spacer i pozwiedzać moje nowe miasteczko. Wszystko pod ręką mam, bliziutko i sliczny , pewnie unijny ,bezpieczny i ogrodzony plac zabaw. Juz tam było zgromadzenie mam z wózkami. Nie mogę się doczekać aż się dołączę.
Mailuj oj kochana przygoda pełna nerwów. Biedulko. Współczuję serdecznie. Myslę, że nie ma co sie rozmartwiać nad samym faktem ucieczki, najważniejsze żeby mała poznała jakie zagrożenia były i co mogło ją spotkac. Obrazowo na zdjęciach z netu, dziecku trzeba pokazać bo to dopiero dociera. 11-13 lat to był najgorszy wiek mojego Macka i chociaz nie uciekał to szantażował ucieczką. Dalismy w końcu radę i jesteśmy na prostej. I jeśli moge poradzic to u nas jedna była rada KONSEKWENCJA.

Tego posta pisze od 2h. Ciągle coś mi przerywało. A teraz wrócił Maciek i muszę mu zrobić jesc a obiad mam w czarnej doopie

Do góry