reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Neska strasznie ciężko było już mieliśmy robić drożność jajników a tu dwie kreseczki pojawiły się na teście :)
My też planujemy trójeczkę ale trzecie za kilka lat;)

Dziewczyny jak się czujecie? mi od trzech dni strasznie się w głowie kręci i piersi zaczynają pobolewać

reklama
Ja zaczynam pomalutku wierzyc, ze moze bedzie dobrze, tak po cichutku, a objawy, kłuje mnie w pachwinach i brzuszek pobolewa, nie mam apetytu i spać mi się chce :)
Ja ostatnią @ miałam 1.10. 14.10 miałam iui. Wg kalkulatora mam termin na 8 lipca. A u lekarza już byłyście?

Do lekarza pójdę za dwa tygodnie jak będę w Pl W irl gratulują ciąży dopiero po skończonym 3 miesiącu:baffled: senna też jestem ale przy Kajce mogę pomarzyć 6-7 rano pobudka :no:

Ja w przyszły piątek idę dopiero i martwie się co mi lekarz powie bo jestem po dwóch cesarkach w tym jedna 7 miesięcy temu:baffled::baffled:

Ja odczuwam ból jajników jak przy miesiączce i ból piersi zwłaszcza prawej:confused:

Ja chodze do gina-endo bo mam różne problemy hormonalne, umawałam się we wrzesniu na 3 listopada (ale poszłam wczesniej prywatnie) to bedzie akurat jak znalazł.
Ja jeszcze nie wierze, boje się, ze to zbyt piekne, ze puste jajo płodowe bedzie, albo okruszek ucieknie mi z brzuszka.

Ale w głębi czuje ze musi byc dobrze :)

Dziewczyny musimy być dobrej myśli a wszystko będzie ok W poprzedniej ciąży bardzo krwawiłam od samego początku, żaden lekarz nie dawał mi szansy na donoszenie ale nie poddałam się i mamy Kaję Będzie dobrze :tak:

hej,hej :-) z całego serduszka gratuluję przyszłym mamusią :-) i pocichutku liczę, że może już niedługo do was dołączę. Na razie został mi jeszcze tydzień do testu. Obserwuję się od 3 lat i w tym cyklu czuję się zupełnie inaczej. Oby to oznaczało fasolkę :)

Cześć Dziewczyny :)
Tydzień temu w niedziele zrobiłam pierwszy test: wyszły dwie piękne kreseczki, w środę zrobiłam kolejny: i znów zobaczyliśmy z Mężem dwie kreseczki, więc chyba już mogę do Waszego grona dołączyć :)))
Nie byłam jeszcze u ginekologa, bo wydaje mi się, że tak za tydzień jak pójdę to przynajmniej coś już zobaczy na USG prawda?
Niepokoi mnie tylko niewielkie brudzenie podczas odawania moczu - jestciemno brązowe :( bardzo się boimy i już nie mogę się doczekać dni, w którym pójdę do lekarza i on mi wyjaśni skąd to dziwne plamienie.. Może któraś z Was też ma to co ja?

pozdrawiam :*

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny z całego serca Wam gratuluję. Pamiętam jak zobaczyłam moje dwie kreseczki, a Ninka już jest z nami. Pozdrawiam Was i życzę spokojnych 9 miesięcy i niech Wasze dzieciaczki rosną zdrowo w Waszych brzuszkach ;-)
Mama lipcowa 2010 ;-)

Do góry