reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

reklama
Dziewczyny, ja w 5tc też plamilam i pojechałam do szpitala. Okazało się, że odkleja mi się kosmówka, stąd to plamienie. Leżałam 2 tyg w szpitalu, dostałam leki na podtrzymanie. Cały czas muszę się oszczędzać. Nie bagatelizujcie żadnych plamień, bo w tak wczesnej ciąży mogą świadczyć o wszystkim.

Kurcze i ja jestem na lipiec dokładnie na 2go :)))) Wizyta u gina już jedna była, skierowanie na wszystkie badania, za 2 tyg następna :)

dziewczynki, ja również życzę Wam spokojnych 9-ciu miesięcy:-) oby ten czas był jak najpiękniejszy i przysparzał Wam tylko radości:-) jeszcze niedawno i ja zobaczyłam 2 krechy, nie mogłam w to uwierzyć-a teraz nie mogę uwierzyć, że Marcelek niedługo skończy już 4 miesiące:-) trzymam za Was kciuki i pozdrawiam gorąco:-)

mamusia z lipca 2010:-)

Cześć Dziewczyny!
Nam się też chyba w końcu udało. Trwało to zdecydowanie za długo jak dla mnie, ale termin wyliczony na razie z kalkulatora pokazuje 9 lipca:) Jestem strasznie szczęśliwa i trochę zaskoczona, bo po tych wszystkich przejściach już powoli traciłam nadzieję. A tymczasem, kiedy zrezygnowałam z biegania do gina na ocenę owulacji i spinania się - taka niespodzianka. Nie robiłam testu, od razu pobiegłam na betę i wyszło 605 :)

Co do plamień brunatnych, to zazwyczaj są związane z niskim progesteronem, który jest niezbędny do utrzymania ciąży. Wystarczy go uzupełnić - poprzez luteinę albo duphaston, ale to lekarz przepisze, więc koniecznie trzeba go odwiedzić. Pozdrawiam:)

No i teraz będzie już nas coraz więcej:tak:ale szczerze mówiąc to ja bym chciała już żeby był lipiec i po wszystkim:-D ciąża to fantastyczny stan ale dla tych co są w niej po raz pierwszy lub drugi :-D:-Dufff
Trzymam kciuki za te dziewczyny które się martwią lub nie są pewne &&&:-)

reklama
Do góry