reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

reklama
no to się zadziało na wspólnej, łoooo... zawsze w czwartki najwięcej się dzieje żeby człowiek aż do poniedziałku musiał czekać.

Ja też mam dużą szansę na urodzenie jeszcze w czerwcu, w zasadzie jak sama wyliczyłam sobie termin to miało być na 30 czerwca a nie na lipiec.

No właśnie, mamy piłki i co teraz? Bo ja też nie wiem jak mogę jej teraz użyć. Orchidea dzięki za linka, przyda się :-) Chociaż tak się zastanawiam czy ja z tą przepukliną to w ogóle mogę...

Ostatnia edycja:
Corin ty taki twardziol jestes bo myslisz ze cie wczesniej otworza i bedziesz lepsza od mnie? sie bym usmiala jakbym wczesniej urodzila niz ty i poznecalabym sie nad toba za to ze tak piszesz i knujesz czwany plan z mailuj!!! :-D ja wam pokaze jeszcze wy maupice jedne!! TWARDZIOLE GORA!!! JUPIII@!!!! :-D

najwyzej od konca czerwca na forum nie bede wchodzic i pokaze sie dopiero w lipcu!! :-D :-D :-D sila mnie nie zaciagniecie do czytania waszych wymyslow :-D chyba ze sie w hiszpanii pojawicie :-D

To może poprostu delikatnie połóż sie na plecach miczka i Twój nawet niech pomaga Ci przy tym zawsze lżej dla Ciebie i przepukliny ale może zapytaj najpierw lekarza co i jak żebyś kłopotów gorszych nie miała :baffled:

Orchidea dzięki za ten zestawik ćwiczeń:) a tak przy okazji, to te ćwiczenia można spokojnie wykonywać na takiej piłce jak Ty kupiłaś czyli z takimi wypustkami??

Miczka wspołczuję przepukliny. Ja jestem po operacji na przepukline, rozumiem Twoj bol zwłaszcza teraz:(

basieniak mi to w niczym te wypustki nie przeszkadzają,ale widziałam teraz piłki do połowy z wypustkami a połowa gładka ale to juz po fakcie haha tez fajna musi być taka

To mam jeszcze jedną prośbę - mogłabyś jeszcze raz wkleić linka z tą co kupiłaś, bo ona chyba w niezłej cenie była. A coraz bardzoej zastanawiam się nad takim zakupem. Tym razem sobie zapiszę:D

reklama
Do góry