reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Nie może, jeśli masz wskazania to z jakiegoś konkretnego powodu, czyli że porod naturalny w jakis sposób ci zagraża.
No ja też zakładam że z 2 tyg wczesniej mnie wezmą na porodówke :-D czyli to by było koło 10-14 lipca :-)

reklama
A podobno ciąża i poród może być tak samo jak własna matka przechodziła. Ja na razie mam tak samo jak moja mama i liczę na taki poród jak ona miała. No nic ja uciekam- mdłości mnie pokonują. Zajrzę znowu za jakiś czas. Trzymajcie się cieplutko!!

Jaaaacie?! :szok: Nie było mnie raptem dwie doby na forum i mam 50 stron do nadrobienia.. :szok: Dzieki Wam! :-D Nawet próbowałam ale jak po przeczytaniu 3 doszło mi kolejne 3 itd to straciłam nadzieje.. :-D Ale jesteście, no? :no:
Wyjechałam do Lublina do kolezanki i nie bylo kiedy zerkac do Was. Ale jak mam miec takie zaleglosci to pierrdziele, wiecej nie jade! :-D

Witajcie, ja juz po moim aqua padam dziś a tak spac mi się chcialo. Co do pilek super są ale rozmiar musicie dobrac w następujący sposób <piszę jako instr aerobiku> jak siądziecie na pilkę kolana nie mogą być wyżej niż biodra i stopy mają calościowo przylegac do podoża. To tak na marginesie ale to już tak pompujecie pilki i co do wzrostu mniej wiecej zawsze wieszka jest lepsza.....
Co do porodu to se siebie nie wyobrażam... ale cóz.... bedzie co bedzie ja to sie boję ze urodzę na weselu brata 25 czerwca lub jak bede rozdawać swiadectwa dzieciom o ile bede pracować jeszcze....ooooooooooo matra mówi ze zddradza filipa chyba heheh

Emka ja Cię będę straszyła straszliwie ;-)

Myślę ze razem na priv opracujemy kilka specjalnych historyjek dla em_ki, co ty na to? :-D

A podobno ciąża i poród może być tak samo jak własna matka przechodziła. Ja na razie mam tak samo jak moja mama i liczę na taki poród jak ona miała. No nic ja uciekam- mdłości mnie pokonują. Zajrzę znowu za jakiś czas. Trzymajcie się cieplutko!!

To ja mam chyba trzy matki, bo każda ciąża i każdy poród inny, hahahaha

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam z wieczora,

Melduję się po lekarzu. Wizyta - zaliczona. Miał tak dużo pacjentek dzisiaj, że na żadną nie miał do końca czasu.....:confused2::baffled::eek::no: Najważniejsze, że widziałam dzidziolka, machał do mnie łapkami, serduszko biło ładnie. Szyjka w złym stanie, owszem, ale zamknieta i sie nie skraca - więc jest dobrze. Na grypę mogę pić Stodal, brac wit. C i wapno.

Widzę, że temat porodów na tapecie - przy Majce też chciałam urodzic wczesniej, termin miałam na 11.09 i byłam "przekonana", że urodze przed terminem i na pewno dzidziuś będzie sierpniowy. A tu lipa - Maja urodziła się 15.09 - w rocznice ślubu rodziców :-D:-D Po 30 godzinach skurczy, błagałam lekarza o cesarkę, na szczęście w nosie miał moje gadanie :-D:-D:-D:-D:-D:-);-)

Maja śpi, teraz troche odsapnę...może pooglądam tv?

reklama
ales oczywiscie, ja czekam na koniec czerwca poczatek lipca, wam tak dojade z historyjkami ze same sie bedziecia baly mimo tego ze juz wyrosniete dzieci macie :-D :-D :-D cos za cos :-D

to jak sie ma taki porod jak matka to ja nie chce nawet myslec o swoim :-D miejmy nadzieje ze bedzie lzejszy :-D tak sobie moge wmawiac ahhahah

Do góry