reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

reklama
Danuska,Sestina i Ślimakowa gratuluję córeczek. Ciekawe kto przełamie taką piękną passę??
Orchidea ["] dla Aniołka kochanego
Margaretko dzięki za pamięć :-)
Dodi ja tez sie nie obrażam tylko wszystko przyjmuję i dziekuję. Co się nie przydato oddam.
Ja dzisiaj dla odmiany ;-) poszlam do kina na Jak się pozbyć celulitu. Zawsze jak slysze polska komedia to mnie odpycha. Ale się przełamałam i nie bylo źle. Jakbym jeszcze wypiła piwko przed byloby jeszcze lepiej ;-)

He he tak piszecie o pożeraniu. Ja niedawno wpierdzielilam pierogi z kapustą i poprawilam buleczką z nutella i popijam herbatką... ale dalej mam ciaga... heeh ale chyba trzeba isć spać bo za szybko waga mi przybywa heeh
Co do rzeczczy to ja niestety.... sama se i tyle.... coż ale też patrzę na allegro może coś da się fajnego upolować i dobrego jakościowo.

mailuj, jesteś w końcu.. bo wiesz co, ja ci chciałam coś powiedzieć haha... taka jestem bystrzach, że kiedys sobie leże i tak myślę o BB i mówię sama do siebie..przecież MAILUJ to od tyłu jest JULIA M!! przeciez to od twojego imienia:):) Jestem z siebie dumna :-D:-D

Dodi jesteś Bystrzacha :-) To imię z pierwszą litera nazwiska.Mam też takiego maila żeby było łatwiej. Tak sobie kilka lat temu wykombinowałam i jest do dziś.
Medal dla Dodi

brzucholinki, niezle pisarki jesteście. 30 stron od wczoraj, Matko!
Odnośnie wyprawki to już sobie sciągnęłam z neta kilka wersji, oczywiście różnią się. No i co miesiąc kupuję m jak mama, tam tez jest temat wyprawki obszernie obrysowany.
Wszystkim dziewczynom gratuluję poznania płci i mam nadzieję ze jutro dołączę do grona tych szcęsliwych mam. 3 majcie kciuki za moją wizytę.....Mam o 16.
A teraz uciekam do męża, bo wrócił z pracy.
Buziole

No ja tez uciekam Brzuchatki!! Karaluchy pod poduchy!!! Udanej nocki, przespanej calej. Cmoki!! AAA aa AAA kotki dwa...... papatki!

reklama
Corin, Moniś oby dzidzie jutro się ładnie pokazały, trzymam &&&&

Dodi, wow ale Ty jesteś mózg, ja się przyznam że kilka razy się zastanawiałam jak Mailuj na to wpadła, a tu popatrz... zawsze najciemniej pod latarnią. Także brawo dla Dodi za rozkminkę i Majluj za pomysł. :confused2:

Do góry