reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Wisienka z córka wszystko w porzadku dostała luteine na wywołanie pkresu kazałam jej wygrzewac brzuch zeby wywołac okres na razie nie narzeka na ból brzucha okaze sie ma do 5 dni dostac jak nie dostanie to do kontroli ma isc

A ja wcinam paluszki i zapijam mlekiem dzisiaj cały dzien fasolke jadłam po bretonsku teraz wiatry mnie rozwalaja na boki

reklama
Ja sie zegnam na dzis oczka juz mi sie kleja powoli:) tez mam pochlaniacza juz 2 jogurty zjadlam:) wiec milej nocki zycze kochane:*

Ślimakowa, super, dzisiaj mamy dzień dziewczynek :-) ciekawe jaki teraz wynik CH vs Dz?

Wiesieńka, Dodi, przyda nam się taki wątek, ale właśnie tylko z tym co kupić a czego raczej nie warto.

Ja wczoraj zeszłam do piwnicy i okazało się że moi rodzice uzbierali tam sporo różnych rzeczy dla dziecka; mam chyba 3 wózki, łóżeczko, krzesełko do karmienia, fotelik dla noworodka i ubranka. Jeszcze dokładnie tego nie oglądałam ale na pewno coś się przyda.

Corin, zaje....ty ten lekarz, uśmialiśmy się z M. :-D

reklama
Napisałam juz swoja liste poczatkowa na start malucha w moim domku, liste pewnie dziesiątki razy jeszcze zmieniana. Licze na wasza pomoc i opinie doświadczonych mamusi.
Psota ja najrawdopodobniej synka ale potwierdze to 24 lutego

Do góry