reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

reklama
psoteczko szczerze? :nie mam zielonego pojecia:) wiem ze dodi jakos to robiła ze wchodzila w zaawansowaną edycję, trzeba by sie jej spytać:-)może tak specyficznie jest forum skonstruowane.

Maqnio, no właśnie w zaawansowanych też jest tylko URL;)

Marzenko, ja Ci wróżę synka;) poczekamy do 3 marca na potwierdzenie;)

orchidea
[*] dla maluszka
sestina gratulacje!!! teraz to same laseczki sie posypia, zobaczycie!!!
dodi a nie wiem od ktorego tygodnia slyszy dzidzia, ale ja nie puszczalam tego dla maluszka tylko dla siebie samej, zeby sie zrelaksowac. A jesli myszka cos uslyszala to fajnie :-D

po tym programie 16-latki w ciazy stwierdzam, ze faceci a raczej chlopcy w tym wieku w ogole nie sa odpowiedzialni za to, co robia. Widac jaka jest roznica w zachowaniu mlodych dziewczyn z dzieckiem a ,,ojcem,, dziecka. Jakas masakra!

a ja teraz wcinalam pop corn :-D Z MICROFALI ^^ mniamciu, chyba tego wlasnie mi sie chcialo.

teraz ide dzwonic do mamci, stesknilam sie bardzo

Ostatnia edycja:
Eeee to myślę,że do Wielkanocy już każda z nas będzie po jakis pewnych zakupkach sukieneczkach lub spodeneczkach :tak: ale będziemy szaleć po sklepach,tylko żeby tyle kasy mieć na te szaleństwa to bysmy sklepy powykupowały

em_ka, a kto to tam wie, czy słyszy czy nie.. przecież dziecko im nie powiedziało haha..więc puszczaj muzyczki ile wlezie!!:-D

Marzenka, u mnie wszyscy na około mówili, że to chłopak będzie..nie wiem skąd to wzięli..ja tez byłam przekonana, że mam chłopca, a tu niespodzianka! chociaz jeszcze może sie okazać inaczej haha... zobaczymy..ciekawe co ja z tymi różowymi ciuszkami zrobię wtedy:)

reklama
dodi_misia em_ka u mnie w domu to jak mój jest to muzyki lekkiej nie ma więc to dziecko jak zacznie słyszeć muzyczkę to chyba sobie paluszkami będzie uszka zatykało :zawstydzona/y: maqnio no serio jeszcze jak sie zaczną wyprzedaże to ojj... no ja mam jedne bodziaki od dziadków a tak sudocremy itd.. tego nigdy za wiele co nie ??

Ostatnia edycja:
Do góry