iwonus gratuluję chłopca
parka będzie - super
elleth - a tobie dziewczynki
ja ostatnio tak sie zastanawiam, co bym wolała, ale naprawdę nie mam żadnych preferencji i nie to, że mi wszystko jedno, tylko będę się cieszyć bardzo z córki i bardzo z synka :-) zwłaszcza, że to pierwsze
a w sobotę już sie dowiem.... ależ ten tydzień mi się wlecze ;-)
Corin no ja właśnie dlatego nie zdecyduję się na zakup detektora - bo już sobie wyobraziłam sytuację, że bym nie znalazła tętna i co wtedy? wychodzę z założenia, że czasem lepiej wiedzieć mniej...ale dobrze, że wspólnymi siłami znaleźliście
basieniak ja jestem z Warszawy, trochę mnie zmartwiłaś, że takie obłożenie z terminami... omatko, myślałam, że jeszcze mam czas... ja właśnie na żelaznej chcę rodzić i moja gin mi powiedziała, że da mi znać, keidy mam się zapisać, ale przespała czy co... muszę jej zapytać wiem też, że niektóre szpitale oprócz szkół przyszpitalnych mają takie z którymi współpracują i które rekomendują - tak np. jest właśnie na żelaznej - mają szkoły na innych dzielnicach, które są uznawane przez szpital, ja chyba tak będę kombinować
ale chętnie posłucham innych opinii - bo może któraś ma sprawdzoną
Katerina fajna ta tabelka - tylko z niej wynika, że ja dla odmiany przytyłam za mało
dziob dziob też mam tę książkę i czasem robię te ćwiczenia całkiem fajne tylko jakieś takie mało dynamiczne... ale pewnie w ciąży takie mają być ;-)
zastanawiam się nad jakąś płytą z ćwiczeniami może macie coś fajnego? ćwiczycie dziewczyny?