reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

reklama
u mnie bedzie dziś skrajnie w smakach na obiedzie. ! danie - zupa truskawkowa(jak pachnie.......) a na drugie kapusta czerwona ryz i ryba. Zobaczymy jak to się dla nas skończy:p
Orchidea, ale się usmiałam z tych żabich udek! i z twojego małża, of cors....
Katerina, zadzwoń do tych serwisantów i powiedz im że im myszy wszystko pozzerają, jak Ci nie naprawią tego prysznica. Też miałam problem z prysznicem, pol roku po zakupie kabiny przestały się obracac kurki regulujące skąd ma lecieć woda. Przyjechał gość i na mnie z ryjem, dlaczego ja ich nie smaruje silikonem w sprayu?!! Ja: Bo nic takiego nie pisze w instrukcji użytkowania. ON: takie rzeczzy się wie!Palant

żarełko zawsze jest na topie :-D

katerina zapraszam na borówki jakie chcesz ze sloiczka , mrożone - przysmaczek ;-) babuszka ze wsi zrobila Pychotka

maqnio orchidea Corin aparatki jesteście - czytam i brzusio ze śmiechu mi się rusza he he

mała monis - mi też pół roku po zakupie właśnie :confused2: Przejade się tam na dniach. Jak będę zła i głodna, to nie mędę straszyć myszami tylko sama im cos zezre!!! :-D

orchidea, corin..za chwile ląduję, słychac juz szum śmigieł helikoptera???
iwonus...dziekuje, gustawek tez ci dziekuje:)
ja własnie wpycham w siebie ogromna ilośc liczi. kocham te owoce, niestety w polsce mozna je dostac tylko zimą...czasami wydaje mi sie ze ich jedzenie jest lepsze od seksu:zawstydzona/y::laugh2:

no a teraz zabieram sie za najprzyjemniejsza, najcudowniejsza częśc mojego zycia - mysie podłóg tfu tfu tfu..bleee...wracam niebawem

Ostatnia edycja:
maqnio, akurat przelatywał nad moim domem helikopter GOPRu, hahahahahaha ale się zdziwiłam hahahaha

A swoją drogą jestem nieźle powalona. Wieczorem obcinalam córze paznokcie. Obciełam jej w 1 ręce, potem wziłam drugą, obejrzałam wszystkie i walnęłam jej kazanie na temat obgryzania paznokci (bo nie było co obcinać) Młoda próbowała sie bronić, ale nie było gadki (nie toleruje obgryzania).

Teraz jedliśmy obiad, patrze na prawą rękę córy a tam taaaakie dłuuugie paznokcie.
- Aga przez noc ci tak paznokcie urosły? - pytam zszokowana
- Nie, obcielaś mi tylko w jednej ręce wczoraj - ta odpowiada
- Bo w drugiej miałas obgryzione - bronię się
- Nie, zamiast drugiej wziełaś już tą z poobcinanymi paznokciami...
34.gif

Jak juz się wyśmialiśmy to ją przeprosiłam.

Kurka, też jesteście takie rozkojarzone i zakręcone, czy raczej powinnam zacząć się martwić o siebie?

reklama
Do góry