no kurde dzisiaj w poczekalni byla jedna babka chyba z corka chyba do ginekologa i sie tak we dwie na mnie gapily, nawet jakbym miala te 16 lat to co sie tak gapia jak na przybysza z kosmosu. Ja mam juz swoje 21 latek i mi to wystarczy, jak one sie czuja gorsze przez moja ciaze to maja problem :/ malpy jedne!!
reklama
Anula1989
Fanka BB :)
tez mam 21:-)za kilka dni stuknie 22 ale wiem o czym mowisz tak mam ciagle:-(no kurde dzisiaj w poczekalni byla jedna babka chyba z corka chyba do ginekologa i sie tak we dwie na mnie gapily, nawet jakbym miala te 16 lat to co sie tak gapia jak na przybysza z kosmosu. Ja mam juz swoje 21 latek i mi to wystarczy, jak one sie czuja gorsze przez moja ciaze to maja problem :/ malpy jedne!!

anulka miłego pakowania
em_ka no widzisz to dzis nie jesteś jedyna jeśli o brzuch chodzi,faktycznie ludzie strasznie patrzą na nas':"ciężaróweczki" powalone to jakies jest wkurza mnie strasznie takie zachowanie ludzi 

Madzia zebys wiedziala, trza bylo! a jeszcze jak sie zaczelismy wygupiac z moim w poczekalni, bo on nie lubi jak mu wlosow dotykam bo ma mega krecone i naklada zel zeby nie staly, wiec ja je zawsze czochram i ma taka szope pozniej, wiec on zaczal czochrac moje i sie wtedy jeszcze bardziej na nas patrzyly te dwie fladry. To ze bedziemy rodzicami oznacza, ze mam miec kamienna twarz i swieczna depresje? wlasnie ze nie! bede szalona jak zawsze i bedziemy sie swietnie bawic z naszym dzieciatkiem i korzystac z kazdej chwili... ehh.. ludzie, pelno debili na tym swiecie\
Anulka1989 jestesmy ten sam rocznik z tym ze ja jestem urodzona 22 grudnia, takze mamy roznice ok 10 miesiecy ^^
Anulka1989 jestesmy ten sam rocznik z tym ze ja jestem urodzona 22 grudnia, takze mamy roznice ok 10 miesiecy ^^
Ostatnia edycja:
Wisieńka
Fanka BB :)
Nie przejmujcie się dziewczyny jak z Mackiem miałam 18ście to dopiero robili gały a najlepsze było usg pod koniec 7 miesiaca gzie poznałam płec. Byłam z moim tatem i on wszedł ze mna. Baby patrzyły na nas ze zgrozą. Jak wyszliśmy to mój tata pędził przez korytarz wołając: Syn, będzie syn. Domyslacie się jaki wzrok na mnie spoczął
Anulka to szybkiego pakowania zyczę

Anulka to szybkiego pakowania zyczę
wisieńka hahahah faktycznie nieźle Cię musieli wzrokiem "przejechać" idiotyzm dla mnie i tyle,bo ludzie poprostu co chcą to widzą a nie jak to jest naprawdę Anula bo pewnie zazdroszczą,że nie maja żadnych przywilejów,ja teraz na targu sie non stop targuję jak szalona
a jak nie to mówie,żeby myszy pani/panu to zjadły haha a co trzeba korzystać póki się da

wisienka no to sobie wyobraz ze miedzy mna a moim D jest 16 lat roznicy, wiec mniej wiecej podobna sytuacja jaka ty mialas kiedys
z tymz e to moj partner a nie tata hahah ale nie rozumie myslenia ludzi, mama ktora ma 18 lat moze byc tak samo swietna matka jak ta ktora ma 30 czy 40 lat. Chodzi o dojrzalosc psychiczna a nie wyglad.

reklama