reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

no kurde dzisiaj w poczekalni byla jedna babka chyba z corka chyba do ginekologa i sie tak we dwie na mnie gapily, nawet jakbym miala te 16 lat to co sie tak gapia jak na przybysza z kosmosu. Ja mam juz swoje 21 latek i mi to wystarczy, jak one sie czuja gorsze przez moja ciaze to maja problem :/ malpy jedne!!

reklama
no kurde dzisiaj w poczekalni byla jedna babka chyba z corka chyba do ginekologa i sie tak we dwie na mnie gapily, nawet jakbym miala te 16 lat to co sie tak gapia jak na przybysza z kosmosu. Ja mam juz swoje 21 latek i mi to wystarczy, jak one sie czuja gorsze przez moja ciaze to maja problem :/ malpy jedne!!
tez mam 21:-)za kilka dni stuknie 22 ale wiem o czym mowisz tak mam ciagle:-(

anulka miłego pakowania :happy: em_ka no widzisz to dzis nie jesteś jedyna jeśli o brzuch chodzi,faktycznie ludzie strasznie patrzą na nas':"ciężaróweczki" powalone to jakies jest wkurza mnie strasznie takie zachowanie ludzi :wściekła/y:

Madzia zebys wiedziala, trza bylo! a jeszcze jak sie zaczelismy wygupiac z moim w poczekalni, bo on nie lubi jak mu wlosow dotykam bo ma mega krecone i naklada zel zeby nie staly, wiec ja je zawsze czochram i ma taka szope pozniej, wiec on zaczal czochrac moje i sie wtedy jeszcze bardziej na nas patrzyly te dwie fladry. To ze bedziemy rodzicami oznacza, ze mam miec kamienna twarz i swieczna depresje? wlasnie ze nie! bede szalona jak zawsze i bedziemy sie swietnie bawic z naszym dzieciatkiem i korzystac z kazdej chwili... ehh.. ludzie, pelno debili na tym swiecie\

Anulka1989 jestesmy ten sam rocznik z tym ze ja jestem urodzona 22 grudnia, takze mamy roznice ok 10 miesiecy ^^

Ostatnia edycja:
Nie przejmujcie się dziewczyny jak z Mackiem miałam 18ście to dopiero robili gały a najlepsze było usg pod koniec 7 miesiaca gzie poznałam płec. Byłam z moim tatem i on wszedł ze mna. Baby patrzyły na nas ze zgrozą. Jak wyszliśmy to mój tata pędził przez korytarz wołając: Syn, będzie syn. Domyslacie się jaki wzrok na mnie spoczął:-D
Anulka to szybkiego pakowania zyczę

wisieńka hahahah faktycznie nieźle Cię musieli wzrokiem "przejechać" idiotyzm dla mnie i tyle,bo ludzie poprostu co chcą to widzą a nie jak to jest naprawdę Anula bo pewnie zazdroszczą,że nie maja żadnych przywilejów,ja teraz na targu sie non stop targuję jak szalona :zawstydzona/y: :-D a jak nie to mówie,żeby myszy pani/panu to zjadły haha a co trzeba korzystać póki się da

wisienka no to sobie wyobraz ze miedzy mna a moim D jest 16 lat roznicy, wiec mniej wiecej podobna sytuacja jaka ty mialas kiedys :-D z tymz e to moj partner a nie tata hahah ale nie rozumie myslenia ludzi, mama ktora ma 18 lat moze byc tak samo swietna matka jak ta ktora ma 30 czy 40 lat. Chodzi o dojrzalosc psychiczna a nie wyglad.

reklama
Do góry