reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

mailuj to super masz tego lekarza, skoro woli stracic pacjentke niz robic cos, za czym jest przeciwny. Tez bym chciala takiego, niestety za kazdym razem bede miala innego. Jakos przezyje :-D

reklama
Emka sliczności kochana, już widziałam
mailuj powiem szczerze, ze nie słyszałam o szkodliwości usg nic nigdy od żadnego gina ani nie wyczytałam nic na medycznych portalach o jakichkowliek skutkach ubocznych. Pytałam tez cioci ordynator na oddziale co prawda kardiologicznym i smiała się, że to nie rentgen i nie ma tu żadnego naswietlania. Więc jestem po prostu zdziwiona tym co piszesz. Fakt, ze nie ma potrzeby robic co wizytę usg, tu się zgodze ale z tą szkodliwością to watpię.
orchidea ja myslę, ze możesz być spokojna większośc gin robi usg podczas każdej wizyty, zeby upewnić się czy z dziudzią ok. Mój zawsze w ten sposób sprawdza serduszko.

Kurde do skrzynki mi dziś wrzucili te rabaty do McDonalds'a a ja teraz nie chcę jeśc fast foodów stamtąd co za wredziole z nich,wyczuli moment nie ma co :wściekła/y: wisieńka no uff kamień z serducha mi spadł

orchidea ciesze się, ze cię uspokiłam. Usg to nie promienie tylko ultradzwięki. Jest stosowane w ciązy od 40 lat i nie stwierdzono w tym czasie żadnych skutków ubocznych. Przez całe badanie usg ultradzwięki sa emitowane przez około 9sek. Jesli byłoby szkodliwe to szkodziłoby wiele urządzeń domowych , które emitują ultradzwięki a nawet domowych pupili psów czy szczórów. Nie mówiąc o przelatujących nietoprzerzach czy delfinach....
I mam nadzieje, ze się nie myle

W sumie ja nigdy też o takim czymś nie słyszałam a rodzice również w szpitalu pracują,no ale co lekarz to inny jest. No tak taka mikrofalówka też powinna szkodzić w takim razie :eek:

Damy rade:-)wczesniej pisalyscie o ludziach ktorzy patrza na nas jakby nie widzieli brzuszka i tu sie zgadzam u mnie na uczelni tez tak jest sa osoby ktore nie patrza na mnie tylko centralnie na brzuch, strasznie wkurzajace to jest:tak:

reklama
Do góry