reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

reklama
Ślimakowa ja mówię kruszynka, okruszek, za to moja przyjaciółka jak była w ciąży to na swój brzuch mówiła Stefan ona chciała mieć niespodziankę i jak się urodził syn to się śmiałam, że teraz już tak powinno zostać ale ma na imię Staś.

Życzę wszystkim spokojnej nocki i kolorowych snów :-)

a ja zrobilam leczooooo trala lala :-D smacznego dziewczynki hehe :-D
zjadlam na kolacje pizze na pol z moim D z chlebem (bo my wszystko z chlebem jemy :-D jak jakies niedojadki hehe )
i jeszcze sobie lecza nalozylam do kubka bo bym soba nie byla :-D

Załączniki

• CIMG0050.jpg
    CIMG0050.jpg
    26,4 KB · Wyświetleń: 19
a ja bym powiedziala, ze nie wyglada tak dobrze jak zmakuje :-D genialne jest! pikantne, takie jakie powinno byc! wtrabilam caly kubel i zaraz wybuchne z przejedzenia :-D

Em-ka Pyszne:-)

Heledorka to jest w skrócie taki pojemniczek wypełniony płynem z rurką, którą wkładasz do odbytu i naciskasz pjemnik aż będzie pusty. A pózniej czekasz na efekt :-)

Dobranoc Babeczki :-)

reklama
mailuj smaczny opis lewatywy :-D hahha tutaj robia zawsze lewatywke przed porodem, choc sama sobie ja tez zrobie jak poczuje ze to juz, zeby pozniej sie nie stresowac ze jakas niespodzianka bedzie ;-D

Ja lece dziewczynki, malo ruchawo tutaj. Obejrzymy sobie filmik z D. DObranocki brzuchaty

Do góry