reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

reklama
Kochane ciut lepiej Ale do wieczora był Armagedon. Gorączka i wymioty. Koło 17 zaczął jesc, pic i biegać a gorączka spadła. Po 3 dawce Camili. Może to zeby faktycznie.
Jutro Mili urodziny. Nie wszyscy goście boją się zarazić i w sumie my nie wiemy czy to nie tylko zęby więc impreza będzie. Działam już w tym celu. Posprzatane i zakupy zrobione. Balkon wyblyszczony. Pokrojone na sałatkę i dekoracje naszykowane. Tort zrobi sis.

Musi być pięknie

Do jutra kochane.

Hej kochane :) Dotarłam i ja :) Zapewne za często nie będę tu gościem bo mimo że siedzę w domu to obowiązków mam tyle nie mam czasu się w nos podrapać. Bartolinek chodzi cały czas do przedszkola a i tak ciągle grafik napięty.
Odkąd pojawił się Maciuś, Bartek jest nie do ogarnięcia. Więc ciągle nad nim pracujemy. Efektem naszej pracy są coraz dłuższe chwile kiedy jest grzecznym, nadal cholernie ruchliwym :) i kochanym facetem jak kiedyś. Wiadomo jeszcze długa droga przed nami, ale wydaje mi się że jest coraz lepiej. Czasami ma głupie zachowania. Ostatnio rzucił Maćkowi 1,5 litrową wodę n główkę. No ale jest ich coraz mniej.

Daga tak wpadki są najlepsze. Moja słodka wpadka niedawno skończyła 2 miesiące,
Mąż chciał jedno ja dwójkę, ale powrót do pracy przyćmił moje zapędy i przestałam o tym myśleć i nagle tydzień przed wielkim powrotem do pracy okazało się że jestem w ciąży. :) Na początku szok i niedowierzanie, myśli jak sobie poradzimy, a potem to już wielka miłość :) Najlepsze jest to że zaczęłam o trzecim myśleć, ale chyba tylko na tym się skończy bo musiałabym się rozdwoić. :)

Ostatnia edycja:
Witam
U nas moczenie na balkonie bo nie ryzykujemy z Tosiem plaży chociaż już lepiej. Po wczorajszej mega udanej imprezie już posprzątane i znów nabalaganione. :D.
Anetka oj masz rację z tym rozdwojeniem. Mam to samo. Mój Toś mega ruchliwy jak twój Bartek. A Mila spokojna dość i grzeczna więc się uzupełniają. Choć czasem tak dają razem czadu ze nie sposób wytrzymać. Ja bym chciała pomimo tego za 2 lata 4 malucha Ale mam zakaz od giną prze moja pocieta macice. Wpadaj choc na dea slowa codziennie

Anetka dzieci podrosną, to i trzecie się pojawi :-) dobrze, że podchodzisz tak optymistycznie do sprawy, jesteście na dobrej drodze. Powodzenia :-)

Wisienka temperatura spadła? Wiesz, że wczoraj myślałam o Tobie i zastanawiałam się, czy masz w planach 4 dziecko? ::-)

Wczoraj mieliśmy imprezę urodzinową. Jowita bardzo zadowolona z torta. Podobał jej się już jak był wycięty i otynkowany, bez ozdób. Jak to niewiele dzieciom trzeba :-) Dziś pewnie będzie miała urodziny w przedszkolu.
Mi zostało jeszcze tylko 14 godzin pracy i urlop :-D Chętnie przepracowałabym je w jednym dni żeby mieć spokój, no ale się nie da. Przez ostatni dośc długi czas pogoda nas nie rozpieszczała, szaro buro i ponuro. Czułam jakby zaraz śnieg miał spaść, a przecież zaraz jedziemy do ciepłej i słonecznej Polski :-D:-D

Haha Daga nie wiem czy moje zdrowie psychiczne da radę :)
My wyruszamy na wczasy 19.07. Jedziemy na dwa tygodnie na mazury. Jedziemy z rodzinka brata wiec nie wiem czy bratowa mnie nie wykonczy ;)

Daga 100 lat dla małej :) przybywajcie do Polanda tu sahara ....uwielbiam taką pogodę momo ,że siedze w biurze. My będziemy jechac na urlop po 20 lipca nie wiemy gdzie ...lubimy spontan. Buziaki

reklama
Anetka, moj Bartek tez taki zwierocony, ciagle biega ale przynajmniej juz nie ucieka;-)kto wie moze kiedys zdecydujecie sie na 3:-p
Daga, zazdroszcze urlopu, my nie wyjezdzamy chyba ze ja z Bartkiem na wies, Ł ma urlop we wrzesniu ale sam tak chcial bo Bartek wtedy do przedszkola a moze mi uda sie znalezc prace. 100 lat dla Jowitki :tak:
Margerita a ja niecierpie takiej pogody dla mnie mogloby byc max 25 C, w takie dni ledwo chodze, glowa mnie boli, Bartek tez maruda.

Do góry