maqnio
Mamusia Różyczki
moniu moi rodzice sa trudni, bardzo trudni. to strasznie długa i nudna historia. wszak, ze to wszystko tak sie popsuł 2 miesiace temu, ale i przed tem sielanki z nimi nie miałam. szkoda gadac dam rade Rózina w nocy nic nie pije, no czasem łyka wody, rano zazwyczaj po mleczku drzema jeszcze ok 30-40 min. bardzo rzadko dłuzej i to juz nie jest twardy sen tylko takie czuwanie. najpozniej wstajemy ok 7:30 - ale to juz musi byc cud. najczesciej jest mleko ok 6 i wstajemy przed 7 tzn. otwieramy oczy, bo wylegujemy sie w wyrku do ok 9. rozina albo sie bawi w moim łózku albo baje ogląda a ja próbuje jeszcze choc na chwilke oko zamknąc. Słabo mi to wychodzi, bo młoda czujna bardzo i od razy woła: mamcia nie spij i oczy mi na siłe otwiera:-)a Kinia po mleczku jeszcze zasypia?i gratki dla Dziadków!!tylko pozazdrościć!!
aneta przeczuc nie mam kompletnie zadnych, no moze gdzies tam głeboko w duszy mysle ze bedzie baba, ale jakos tak samo z siebie zazwyczaj mi wychodzi, ze jak mówie o bąblu głosno to w formie męskiej..sama nie wiem czemu termin 24-26 kwiecien.zdrówka dla Filka!!! a i jeszcze miałam ci pisac: Twoja Karola to po prostu klon Fila!! bardzo są do siebie podobni
aneta przeczuc nie mam kompletnie zadnych, no moze gdzies tam głeboko w duszy mysle ze bedzie baba, ale jakos tak samo z siebie zazwyczaj mi wychodzi, ze jak mówie o bąblu głosno to w formie męskiej..sama nie wiem czemu termin 24-26 kwiecien.zdrówka dla Filka!!! a i jeszcze miałam ci pisac: Twoja Karola to po prostu klon Fila!! bardzo są do siebie podobni
Ostatnia edycja: