gon1a
Fanka BB :)
witam, ja tak z rana bo spac nie moge, jak zwykle obudzilam sie na siusiu o 3 i nie moglam zasnac, wiec czytam co wieczorem naklepałyście
maqnio ja z wit tez biore matruelle, ostatnio dalam za nia prawie 5 dych :-(
em_ka walcz o kase jak sie nalezy to czego nie.. a propo papryczki narobilas mi smaka
co do pracy po porodzie ja zostawiam corcie babci jak miala 5 miesiecy bo sie macierzynski i urlop skonczyły, ciezko było takie malenstwo zostawiac, jedyne pocieszenie ze konczyłam godz wczesniej na karmienie, a mala jak miala 2,5 poszła do przedszkola, zal mi jej było, ale jest dzielna, teraz ma 4 i jak weteran w przedszkolu, żądzi dziecmi
beetka gratuluje córci, ja niesety mie znam płci swego babelka, chyba jestes jedna z nielicznych jak na razie
zuzu rutinoscorbin uszczelnia żyły i przez to ogranicza przenikanie do organizmu wirusów, a po wymarzony wozek to chyba sie wybierzesz do baby fantu w Lublinie albo do rampersa
która to pisala o mannie z sokiem, mniamm zrobie na sniadanie....
ja opryszczke tez zaatakowalam pasta, mam strupa, ktory przy ziewaniu peka
okropnosc, brrrrr..........
cos mi niedobrze wypilam szklanek wody, buuuuu... chyba sie położe,
maqnio ja z wit tez biore matruelle, ostatnio dalam za nia prawie 5 dych :-(
em_ka walcz o kase jak sie nalezy to czego nie.. a propo papryczki narobilas mi smaka
co do pracy po porodzie ja zostawiam corcie babci jak miala 5 miesiecy bo sie macierzynski i urlop skonczyły, ciezko było takie malenstwo zostawiac, jedyne pocieszenie ze konczyłam godz wczesniej na karmienie, a mala jak miala 2,5 poszła do przedszkola, zal mi jej było, ale jest dzielna, teraz ma 4 i jak weteran w przedszkolu, żądzi dziecmi
beetka gratuluje córci, ja niesety mie znam płci swego babelka, chyba jestes jedna z nielicznych jak na razie
zuzu rutinoscorbin uszczelnia żyły i przez to ogranicza przenikanie do organizmu wirusów, a po wymarzony wozek to chyba sie wybierzesz do baby fantu w Lublinie albo do rampersa
która to pisala o mannie z sokiem, mniamm zrobie na sniadanie....
ja opryszczke tez zaatakowalam pasta, mam strupa, ktory przy ziewaniu peka
okropnosc, brrrrr..........
cos mi niedobrze wypilam szklanek wody, buuuuu... chyba sie położe,