reklama
A
Anulka198424
Gość
hej piekne
chcialam zapytac czy ktoras moze orientuje sie w kwestii jesli np tak jak ja od pazdziernika jestem bezrobotna i zarejestrowana w urzedzie i czekam 3 miesiace na 3miesieczna kuroniowke czy nalezy sie jeszcze jakis zasilek czy cos w tym rodzaju z tytulu ze jestem w ciazy??moze ktos podpowie bo chcialabym wiedziec do urzedu ide dopiero w lutym a chcialabym wiedziec czy cos mozna uzyskac za to od nich...
chcialam zapytac czy ktoras moze orientuje sie w kwestii jesli np tak jak ja od pazdziernika jestem bezrobotna i zarejestrowana w urzedzie i czekam 3 miesiace na 3miesieczna kuroniowke czy nalezy sie jeszcze jakis zasilek czy cos w tym rodzaju z tytulu ze jestem w ciazy??moze ktos podpowie bo chcialabym wiedziec do urzedu ide dopiero w lutym a chcialabym wiedziec czy cos mozna uzyskac za to od nich...
Ostatnio edytowane przez moderatora:
katerina84
Fanka BB :)
Anulka - ja nie mam pojęcia ale może coś w necie będzie...
Mailuj - jakie cudne te śpioszki.........................
Mailuj - jakie cudne te śpioszki.........................
Wisieńka
Wyodpoczywałam sie.
Anulka niestety w tej kwesti ci nie pomogę.
Veroniqe kwas foliowy zrobił juz swoja robote i tak na prawde mogłabys sobie go darowac jesli niebrałby udziały w tworzeniu krwi. Jesli weźmiesz Falvit mama nie bierz jyz dodatkowo kwasu bo taka dawka ci nie potrzebna. Szkoda kasy po prostu
Anulka niestety w tej kwesti ci nie pomogę.
Veroniqe kwas foliowy zrobił juz swoja robote i tak na prawde mogłabys sobie go darowac jesli niebrałby udziały w tworzeniu krwi. Jesli weźmiesz Falvit mama nie bierz jyz dodatkowo kwasu bo taka dawka ci nie potrzebna. Szkoda kasy po prostu
A
Anulka198424
Gość
zapytalam na forum prawnym bede czekac o odpowiedz...wogole to nawet nie wiem ile wezme dowiem sie 2 lutego bo mam isc po pierwsze pieniadze...moze tam od razu mi cos powiedza ale chcialam sie dowiedziec zeby mnie z kwitkiem nie odeslali
maqnio
Mamusia Różyczki
anulka ja tez nie mam pojęcia, ale może warto zadzwonić do urzędu? może uzyskasz jakieś informacje
A
Anulka198424
Gość
Veronique ja juz odstawilam kwas bedzie 2 tyg a w zamian witaminki Femibion biore tak jak lekarz zalecil ... ja ciagle na luteinie dowcipnej i na kolejny miesiac mi wypisal no wiadome zapobiegawczo z powodu wczesniejszego poronienia...i dalej bede brac...jesli zdecydujesz sie na witaminy to kwas jest zbedny bo tylko podwojna dawke bedziesz pobierac do tego juz w tym tyg nie bierze sie juz kwasu...
zobaczymy co mi odpowiedza na tym foruma jak nie to jak pojde to sie dowiem..
no ja jeszcze pol godz i do domu w koncu spokoj bo mala nie daje mi spokoju chwile siade przed kompem to juz jest ale luz tylko do jutra do 8 dobrze ze zostalo dwa dni ale moze i w przyszlym tyg kto wie...kasa sie przyda
ja juz lece pozniej zawitam
zobaczymy co mi odpowiedza na tym foruma jak nie to jak pojde to sie dowiem..
no ja jeszcze pol godz i do domu w koncu spokoj bo mala nie daje mi spokoju chwile siade przed kompem to juz jest ale luz tylko do jutra do 8 dobrze ze zostalo dwa dni ale moze i w przyszlym tyg kto wie...kasa sie przyda
ja juz lece pozniej zawitam
Ostatnio edytowane przez moderatora:
mailuj
Anulka jak nie miałaś dochodu w zeszłym miesiącu , lub była to wypłata - dochód utracony jak mniemam, wystąp do mopsu o zasiłek celowy na żywnośc, środki czystości. Podaj miejsce zamieszkania- mamę i powiedz, ze prowadzisz odrębne gospodarstwo domowe a mama pomaga Ci w postaci pomocy rzeczowej- żywności.
Wisieńka
Poczciarka mnie wkurzyła....
reklama