reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

Veronique, ja brałam duphaston w 6 tygodniu, 2x dziennie, ale tylko przez 5 dni, ze wzgledu na delikatne plamienie, później już go nie przyjmowałam i plamienia na szczęście też już nie było.

reklama
hej piekne:)

chcialam zapytac czy ktoras moze orientuje sie w kwestii jesli np tak jak ja od pazdziernika jestem bezrobotna i zarejestrowana w urzedzie i czekam 3 miesiace na 3miesieczna kuroniowke czy nalezy sie jeszcze jakis zasilek czy cos w tym rodzaju z tytulu ze jestem w ciazy??moze ktos podpowie bo chcialabym wiedziec do urzedu ide dopiero w lutym a chcialabym wiedziec czy cos mozna uzyskac za to od nich...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Wyodpoczywałam sie.
Anulka niestety w tej kwesti ci nie pomogę.
Veroniqe
kwas foliowy zrobił juz swoja robote i tak na prawde mogłabys sobie go darowac jesli niebrałby udziały w tworzeniu krwi. Jesli weźmiesz Falvit mama nie bierz jyz dodatkowo kwasu bo taka dawka ci nie potrzebna. Szkoda kasy po prostu

zapytalam na forum prawnym bede czekac o odpowiedz...wogole to nawet nie wiem ile wezme dowiem sie 2 lutego bo mam isc po pierwsze pieniadze...moze tam od razu mi cos powiedza ale chcialam sie dowiedziec zeby mnie z kwitkiem nie odeslali;)

Veronique ja juz odstawilam kwas bedzie 2 tyg a w zamian witaminki Femibion biore tak jak lekarz zalecil ... ja ciagle na luteinie dowcipnej i na kolejny miesiac mi wypisal no wiadome zapobiegawczo z powodu wczesniejszego poronienia...i dalej bede brac...jesli zdecydujesz sie na witaminy to kwas jest zbedny bo tylko podwojna dawke bedziesz pobierac do tego juz w tym tyg nie bierze sie juz kwasu...

zobaczymy co mi odpowiedza na tym forum:)a jak nie to jak pojde to sie dowiem..

no ja jeszcze pol godz i do domu:) w koncu spokoj:) bo mala nie daje mi spokoju chwile siade przed kompem to juz jest :)ale luz tylko do jutra do 8 dobrze ze zostalo dwa dni ale moze i w przyszlym tyg kto wie...kasa sie przyda:)
ja juz lece pozniej zawitam:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Anulka jak nie miałaś dochodu w zeszłym miesiącu , lub była to wypłata - dochód utracony jak mniemam, wystąp do mopsu o zasiłek celowy na żywnośc, środki czystości. Podaj miejsce zamieszkania- mamę i powiedz, ze prowadzisz odrębne gospodarstwo domowe a mama pomaga Ci w postaci pomocy rzeczowej- żywności.

reklama
Do góry