reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

reklama
Asica no już wczoraj jechałyśmy się zapisać i zadzwonili z przychodni bliżej domu, że zwolnił się termin więc tam pojechałyśmy i okazało się, że pomimo iż mamy już 2 różne skierowania to tam trzeba jeszcze inne... normalnie paranoja jakaś... i w końcu dzisiaj zapisałyśmy się w szpitalu i od jutra przez 3 tygodnie mamy rehabilitacje, choć nie wiem, czy ta moja pani neurolog nie jest z tym trochę nadgorliwa ale jak już jest to będziemy jeździć:)

monia ja tez nie jestem fanem chodzikow.Uwazam ze zamiast pomagac moga zaszkodzic. Dzieciaczki w nich wisza i nie cwicza prawidlowej pozycji stojacej. Co do szelek.. to wszystko zalezy od rodzica - czy bedzie rowniez podtrzymywal lekko dzieciaczka czy raczej pozwalal na wiszenie jak w chodziku. Poza tym przy niektorych typach trzeba takze ostro sie schylac jak przy trzymaniu za raczki wiec warto pomyslec czy to ma sens.. Niestety nikt z moich znajomych nie posiada szelek wiec noe moglam sie wypytac co i jak.

Ja rowniez posiadam nosidelko bb i jestem zadowolona. Przydalo mi sie glownie w podrozy i jak szlam do kogos w odwiedziny. Teraz uzywam bardzo sporadycznie.. W sumie nie wiem czemu. Pamietaj ze niekazdy maluszek je lubi wiec moze warto isc do sklepu i poprobowac z Kinia. Wtedy zobaczysz jej reakcje no i jak Tobie jest w tym wygodnie. Nosidelko wiadomo ulatwia sprawe bo masz rece wolne ale i tak plecy bola.. tyle ze inne miesnie ;-)

DAGA Najlepszego dla Jowitki! Tak apropo moglaby mojemu troche wlosow odstapic ;-) heh masz dosc zimy? U mnie dzisiaj -17C?! A mnie sie tak wiosba marzy..

asica i basieniak powodzenia na rehabilitacjach!

Anetka u nas nie ma znaczenia czy maly zasnie po 19 czy po 20.. ostatnio i tak wstaje po 6. Mam nadzieje ze zmiana czasu nam troche pomoze i bedzie spal ciutke dluzej;-)

konwalianka jak babski wieczor? Jak TymuS z Tatusiem - dali rade?

sunset -17?! Masakra. A co Cię wywiało aż do Finlandii? Tutaj pogoda potrafi zmienić się w ciągu chwili. Dzisiaj takie wietrzysko, że szok. Nie było co marzyć o wyjściu z domu. A włosów możemy Wam trochę oddać :-) Czasami mam ich dość, bo wiecznie jej do oczu wchodzą i bez gumki albo spinki nie można się ruszyć.

daga ja tam sie zastanawiam po co nam szczotka ale i tak ostro czeszemy ;-)
Finlandia.. doktoratu mi sie zachcialo. Troche za dluga zima ale ogolnie jestem zadowolona :-)

Halo pobudka moje mile ;-) wstajemy!

monia jak ten Nan? Kinia ma dalej uczulenie?

Ania i konwalianka jak z pojeniem w nocy? Wyelimibowalyscie jakies karmienie? Jest lepiej?

Hej! Po dwóch całkiem niezłych wróciły nieprzespane nocki. Następna dwójka jest na wylocie a jeszcze jedynki się pchają- masakra. Ja nie wiem jak tak dalej pójdzie to ja będę zdechlakiem jakich mało a dzieć w wieku 12 miesięcy będzie mieć pełne uzębienie:)
sunset u noas też tak jest że nie ważne o której zaśnie i tak ostatnio wstaje o 6 no dzisiaj 6.30.

Wszystkiego najlepszego z okazji dnia kobiet!!!

reklama
hej
ja ostanio nie mam czasu na bb. wieczorami pisze prace, w dzien czas staram sie pogodzi reszte z obowiazkami i Aleksikiem. czasami wydaje mi sie ze doba jest zdecydowanie za krotka. Powoli wracamy do zdrowia. pisalyscie o chodzikach. Ja tez bylam przeciwna, ale tescie uparli sie by sprawic malemu prezent. Jestem zadowolona. mam czas aby siebie oganrac, a nie caly dzien w pizamie a maly poznaje kazdy zakatek domu, no i moj kregoslup zaczyna odpoczywac.oczywiscie nie siedzi w nim caly dzien.

wszystkiego najlepszego dla wszystkiech Kobiet tych malych i tych duzycz.

Do góry