reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

ślimakowa hahaha uważaj z tą szczotą ryżową tylko :-D to jak chcesz będziemy się wymieniały z gładkiej na kolczasta haha :D ;) Co do mdłości tylko raz mnie zmuliło jak witaminę wzięłam na czczo mądra taka jestem :| ale ogólnie mdłości czy wymiotów zero.

reklama
matko kochana, nareszcie nadrobilam mniej wiecej te posty co zdazylyscie naskrobac od 12
cos tam maqnio pisalas, ze jak czytasz o problemach damsko-meskich to wydaje Ci sie jakbysmy mialy wszystkie jednego i tego samego faceta. No bo tak jest, tylko ze sie dobrze ukrywa i zadna o zadnej nie wie, a dzieci wyjda identyczne, ja wam to mowie hahahahah :-D :-D :-D :-D :-D
pisalas tez ze jestem swiecie przekonana ze mam mala Nicole w brzuchu..,. bo taka jest prawda, jak tylko sie dowiem to wam powiem bo jak wyjdzie ze jest chlopak to bede wielce zaskoczona swoimi przeczuciami i spale je na stosie (oczywiscie przeczucia spale a nie dziecko, zeby nie bylo ;> )

mailuj dobrze ze sie wszystko dobrze skonczylo, ze mala zrozumiala powage sytuacji i ze pewnie juz tego nigdy nie zrobi. Czasami dzieciaki szukaja wrazen i nie zdaja sobie sprawy z zagrozen jakie za soba niesie taka wyprawa w nieznane. No ale cos, trzeba im to wybaczyc, w koncu kazda z nas miala jakies przygody w zyciu, mniejsze lub wieksze.

Veronique no widzisz, mowilysmy Ci ze wszystko bedzie ok i dziekuje za pamiec o mnie :-D hura!! zostalam wymieniona w liscie dziekczynnej :-D hahaha

Moj sie na mnie wkurzyl i wyszedl do lekarza po tej sprzeczce, ja wiec wyszlam zadzwonilam po kumpele, poszlysmy razem zapytac sie o zasilki i dopiero co wrocilam do domu. Na razie sie nie odzywalismy do siebie bo oczywiscie gra w Final Fantasy XIII i chyba dalej jest wkurzony na mnie, bo dzwonil z pretensjami ze nawet mu nie zadzwonilam ze na obiedzie nie bede. No coz, historia lubi sie powtarzac, ja to zrobilam pierwszy raz w zyciu a on to robi caly czas i nigdy nie moge miec o to pretencji, oo jakze mi przykro hehhe, przejdzie mu i tyle, ja przemilcze sprawe jesli nie zacznie nic na ten temat. Bede ta madrzejsza ^^ hehe

kurcze az mnie skreca zeby sie dowiedziec czy mam dobre przeczucia co do dziewczynki, jeszcze 10 dni czekania, w sumie nie dlugo ale sie dluzy jak nie wiem co.

bylam u tej kumpeli, boze jakie jej dziecko roczne jest hiper aktywne, ja wymieklam z nim po godzinie, nie wiem jak ona z nim wytrzymuje kazdego dnia. Tzn nie jest to kwestia wytrzymania bo to jej dziecko, tyle ze moze wykonczyc fizycznie bo dzieciak nie usiedzi sekundy w miejscu i caly czas musi sie czyms zajmowac, tzn ona go musi zajmowac bo on sam sie nie zajmie. Szok. Jak mi zesla takie dziecko to trzymajcie mnie w opiece bo chyba zwariuje.

Marzena, ja się tak czułam w czasie kiedy brałam kwas, ale to były chyba bardziej mdłości ciążowe, a nie od kwasu. Tyle, że czasowo się zgrało. :-) Teraz już dobre 4 tyg mdłości nie mam.

em_ka nie wiem jak Ty to robisz kobieto, ale za każdym razem jak czytam Twoje posty to za przeproszeniem sikam ze śmiechu. Co do Twojej Malutkiej Nicol to bardzo Ci jej życze:-) Bardzo często przeczucia mam co do płci sie sprawdzają:)Co do facetów, to i tak im przechodzi..a potem miło jest sie godzić;-)co do rocznego bąbelka to pewnie większośc jest taka ruchliwa, jesli Nicola bedzie taka ruchliwa to będziemy trzymać Cię w opiece..choćby tej wirtualnej:)

u mnie zaczyna sie znów akcja z pytaniami. Córa właśnie skończyła się do mnie przytulać i pyta patrząc mi na piersi:
- Mamo, a dlaczego obie piersi ci się tak napełniają? (chodzi jej chyba o to, ze urosły)
- Nie wiem, masz jakis pomysł?
- No, bo jakby ci się napełniła tylko jedna to byś wyglądała dziwacznie...

Danuśka, to masz doświadczenie, że hej. Ja małe dzieci to ostatnio widziałam, jak sama do przedszkola chodziłam... Myślicie, że jeszcze coś pamiętam?.. W sumie to trochę dawniej było niż Wisieńka czy Marzenka dzieci miały małe, bo to już 27lat temu. Ale chyba coś tam w głowie zostało :blink:
A na poważnie, to Danuśka będziesz chyba nam instruktarzu udzielać, i to hurtowo!

reklama
Do góry