reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Marzenka, dbaj o siebie Kochana - po pierwsze z sercem nie ma żartów, a poza tym musisz być zdrowa, bo za chwilkę będziesz biegać za Klaudusią!!!

A wszyskim życzę Szczęśliwego Nowego Roku!!!!

Nowy obraz.jpg

reklama
Wszystkiego Naj w 2012 aby nasze maleństwa były zdrowe a my szczęśliwe;-)
P.S jak to wspaniale obudzić sie w nowy rok bez kaca:-D
Moje dzieci jeszcze spią ..balowicze heh a co najlepsze Olinka nadal spi od godziny 21,30:eek:

Ostatnia edycja:
Witam Noworocznie :)
Ja z mezem "balowalismy" do 00:30 poczym poszlismy spac :) a nasz Mateusz obudzil się o 3 w nocy a polnoc ladnie przespal :) tesciowa sugerowala wlozenie waty do uszu żeby się petard nie wystraszyl ale uznaalismy to za przesade i Mteuszek spal ladnie bez teo :) mimo że puszczali duzo petard wprost spod okien jego pokoju. No i musze go pochwalic :) zjadl dwie lyzeczki dyni z ziemniakiem!!bez wiekszej euforii ale zjadl :) juuupiii :) z marchewka na razie dalam mu spokoj ;)

Milego pierwszego dnia w NoWym Roku!
My zbieramy się do rodzicow :)
Buzki

reklama
witam sie i ja w 2012 :):)
maly spisal sie wybornie w noc sylwestrowa! - standardzik 12 godzin snu! ;D nie obudzily go nawet petardy a strzelali bardzo bo przed blokiem mamy plac zabaw na ktorym sobie wlasnie strzelaja..
z mezem bylismy nastawieni na placze i dyzurowanie przy malym - ogolnie nici z sylwestra ;-) - a tu taka niespodzianka, ale co chwile przybiegalismy do pokoju malego czy spi :D
z mezem - cudownie! pogadalismy naprawde co i jak - gadalismy do 2:00 .. jest lepiej, musimy odbudowac to co bylo.. bo z biegiem lat sie to zatarlo..
dzisiaj idziemy na obiad noworoczny do tesciow
juz sie "ciesze" :p
maly teraz ladnie bawi sie na kocyku i probuje sie przewrocic ale jakos odchyla sie do maxymalnej pozycji-zostaje w niej i spowrotem na plecki..
zjadl tez kaszke mleczno-ryzowo-kukurydziana - taka w rosmanie kupilam - mam nadzieje ze nie bedzie mu nic, bo kaszka zapowiada sie obiecujaco - bez cukru!

Do góry