reklama
Evelinka27
Zaciekawiona BB
Corin
Mama Trójki :)
Wanny szampana, seksu do rana
Niech ciało swawoli, głowa nie boli
Niech pamięć nie zawodzi, alkohol nie szkodzi
Spełniają sie marzenia, gdy rok cyfrę zmienia.
Zobacz załącznik 421183
Niech ciało swawoli, głowa nie boli
Niech pamięć nie zawodzi, alkohol nie szkodzi
Spełniają sie marzenia, gdy rok cyfrę zmienia.
Zobacz załącznik 421183
asica.g
szczęśliwa mamcia :)
Marzenko- trzymaj się, &&& żeby wszystko było ok!
Wszystkim życzę wszystkiego co najlepsze w Nowym Roku i oczywicie spełnienia marzeń.
Wszystkim życzę wszystkiego co najlepsze w Nowym Roku i oczywicie spełnienia marzeń.
konwalianka
Mały bąbelek
I ja składam najlepsze życzenia Szczęśliwego Nowego Roku! Żadnych zmartwień, masę uśmiechów i radości z każdego dnia.. Do zobaczenia za rok
silwia84
Fanka BB :)
szczesliwego nowego roku. duzo zdrowka, spkoju, radosci i czego sobie zyczycie.
gon1a
Wszystkiego Najlepszego na Nowy 2012 rok dla wszystkich lipcóweczek i ich dzieciaczków
pozdrawiam wszystkie mamuśki:-)
pozdrawiam wszystkie mamuśki:-)
margerita126
Wszystkiego Naj w 2012 aby nasze maleństwa były zdrowe a my szczęśliwe;-)
P.S jak to wspaniale obudzić sie w nowy rok bez kaca
Moje dzieci jeszcze spią ..balowicze heh a co najlepsze Olinka nadal spi od godziny 21,30
P.S jak to wspaniale obudzić sie w nowy rok bez kaca
Moje dzieci jeszcze spią ..balowicze heh a co najlepsze Olinka nadal spi od godziny 21,30
Ostatnia edycja:
malamii06
Witam Noworocznie
Ja z mezem "balowalismy" do 00:30 poczym poszlismy spac a nasz Mateusz obudzil się o 3 w nocy a polnoc ladnie przespal tesciowa sugerowala wlozenie waty do uszu żeby się petard nie wystraszyl ale uznaalismy to za przesade i Mteuszek spal ladnie bez teo mimo że puszczali duzo petard wprost spod okien jego pokoju. No i musze go pochwalic zjadl dwie lyzeczki dyni z ziemniakiem!!bez wiekszej euforii ale zjadl juuupiii z marchewka na razie dalam mu spokoj
Milego pierwszego dnia w NoWym Roku!
My zbieramy się do rodzicow
Buzki
Ja z mezem "balowalismy" do 00:30 poczym poszlismy spac a nasz Mateusz obudzil się o 3 w nocy a polnoc ladnie przespal tesciowa sugerowala wlozenie waty do uszu żeby się petard nie wystraszyl ale uznaalismy to za przesade i Mteuszek spal ladnie bez teo mimo że puszczali duzo petard wprost spod okien jego pokoju. No i musze go pochwalic zjadl dwie lyzeczki dyni z ziemniakiem!!bez wiekszej euforii ale zjadl juuupiii z marchewka na razie dalam mu spokoj
Milego pierwszego dnia w NoWym Roku!
My zbieramy się do rodzicow
Buzki
reklama
M
Mateuszkowa
Gość
witam sie i ja w 2012
maly spisal sie wybornie w noc sylwestrowa! - standardzik 12 godzin snu! ;D nie obudzily go nawet petardy a strzelali bardzo bo przed blokiem mamy plac zabaw na ktorym sobie wlasnie strzelaja..
z mezem bylismy nastawieni na placze i dyzurowanie przy malym - ogolnie nici z sylwestra ;-) - a tu taka niespodzianka, ale co chwile przybiegalismy do pokoju malego czy spi
z mezem - cudownie! pogadalismy naprawde co i jak - gadalismy do 2:00 .. jest lepiej, musimy odbudowac to co bylo.. bo z biegiem lat sie to zatarlo..
dzisiaj idziemy na obiad noworoczny do tesciow
juz sie "ciesze"
maly teraz ladnie bawi sie na kocyku i probuje sie przewrocic ale jakos odchyla sie do maxymalnej pozycji-zostaje w niej i spowrotem na plecki..
zjadl tez kaszke mleczno-ryzowo-kukurydziana - taka w rosmanie kupilam - mam nadzieje ze nie bedzie mu nic, bo kaszka zapowiada sie obiecujaco - bez cukru!
maly spisal sie wybornie w noc sylwestrowa! - standardzik 12 godzin snu! ;D nie obudzily go nawet petardy a strzelali bardzo bo przed blokiem mamy plac zabaw na ktorym sobie wlasnie strzelaja..
z mezem bylismy nastawieni na placze i dyzurowanie przy malym - ogolnie nici z sylwestra ;-) - a tu taka niespodzianka, ale co chwile przybiegalismy do pokoju malego czy spi
z mezem - cudownie! pogadalismy naprawde co i jak - gadalismy do 2:00 .. jest lepiej, musimy odbudowac to co bylo.. bo z biegiem lat sie to zatarlo..
dzisiaj idziemy na obiad noworoczny do tesciow
juz sie "ciesze"
maly teraz ladnie bawi sie na kocyku i probuje sie przewrocic ale jakos odchyla sie do maxymalnej pozycji-zostaje w niej i spowrotem na plecki..
zjadl tez kaszke mleczno-ryzowo-kukurydziana - taka w rosmanie kupilam - mam nadzieje ze nie bedzie mu nic, bo kaszka zapowiada sie obiecujaco - bez cukru!