reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Oj kobitki, nie da sie za Wami nadazyc:-D Mam jakies 20 stron zaleglosci.;-)

Spiesze Wam doniesc, ze od wczoraj jestesmy bardzo zadowoleni, bo wynajelismy dom!!! Spelnia nasze wszystkie oczekiwania, no moze poza czynszem i cena ogrzewania, ale cos za cos.;-) Znajduje sie w sasiedztwie parku i Lidla, do centrum jest 2 min. piechota, ma duzy ogrod, jest wolnostojacy, ogrodzony, ma podjazd na samochod, duzy salon... Ech, zakochalam sie:-D Przeprowadzka na poczatku lutego...

Milego dnia, babeczki!

reklama
Ja tez lubie mleko zazwyczaj kubek mleczka z buleczka na kolacje wchlaniam ale i do tego od pocztku lykam asmag od ostatniej wizyty zapisa mi forte biore 3 razy dziennie chyba nie zaszkodzi moze zakup sobie i tez lykaj ... jest dostepny bez recepty...
no ja po obiadu cala piers z kurczaka prawie zjadlam mniam pycha bylo... chodzi za mna gulasz z kasza gryczana chyba jutro zrobie u kolezanki hehe z mala bedziemy sie zajadac:)

wisienka u nas od jakiegos tygodnia jest tak slonecznie ze na sloncu jak sobie siadziesz to czasami do ktorkiego rekawka sie rozbieram, nawet kurtki nie wyciagam tylko w bluzie wychodze z fretkiem, fret tez sie cieszy z pogody :-D

Orchidea wlasnie tez nie lubie tych smakowych rzeczy, te jogurty do picia, mleczka do picia ehh.. nie wiem czemu ale nigdy to mi nie smakowalo i tak zostalo. To sa jedyne rzeczy ktore ciezko mi przez gardlo przechodza, wszystko iinne jem bez problemu. Moze sie jednak wybiore do tego polskiego sklepu i kupie twarozek bo akurat na to mnie naszla od wczoraj ochota, ze szczypiorkiem i rzodkiewka na kanapce. Oczywiscie wtarpozka tez co dzien nie przelke tylko wtedy jak mi sie go zachce.
Ciezkie zycie miala moja mama ze mna hehe

Anulka boziu, gulasz z kasza gryczanaaaaaaaa

wiecie jakie jest zsiadle mleko z takiego prawdziwego mleka wielskiego, ktore sie lyzka naklada do kubka i jest takie sztywne. To takie zsiadle mleko lubie ale juz jak jest zmielone tak jak kefir to nie. haha dziwny ze mnie ludź. Moj D jak byl maly to mu mama glowe do talerza wsadzala bo nie chcial jesc, zeby tylko mi taki dzidź nie wyszedl z naszej miesznki. OBY NIE

Ostatnia edycja:
to moje 3 dziecko mojego partnera 1 dziecko jest w siódmym niebie bo nie spodziewałam sie ze jeszcze zajde kiedys w ciaze lekarka mówiła ze nie bede juz miała wiecej dzieci oni czasem sie myla .

Moje córki az płakały z radosci jak im powiedziałam a mojego rodzinka to sie nie mówi
Gorzej było z moja matka pozyczyła mi źle zebym poroniła najlepiej by było , płakałam przez to chyba z tydzien ale teraz mam gdzies co inni gadaja obrosłam gruba skóra bo moje dziecko jest teraz najwazniejsze na swiecie ja go bardzo chcem i mój tak samo jak by mógł to na rekach by mnie nosił

mailuj piękne zdjęcie w avatarku, śliczna z ciebie kobietka!

em_ka jak napisalaś o budyniu to aż mi ślinka pociekła i juz powiedzialam mamie, że dziś na deser bedzie budyń :)

Marzena[/B] tak trzymaj. nikt nie będzie decydował za ciebie, czy masz mieć dziecko czy nie.. Ja osobiście tez zawsze mówię, że trzecie dziecko to chcę jak już dwójkę będę miala odchowaną, tak na pocieszenie sobie zrobimy hehe, żeby sie nie nudzić jak dzieci wyfruną z domku!

Nawet nic nie mów o pogodzie u was bo mnie szał bierze, u nas taka szarówka brzydko, mokro, że az starch:) Zazdroszczę Ci tej pogody..ale, byle do wiosny:)

Ostatnia edycja:
u nas od jakiegos tygodnia jest tak slonecznie ze na sloncu jak sobie siadziesz to czasami do ktorkiego rekawka sie rozbieram, nawet kurtki nie wyciagam tylko w bluzie wychodze z fretkiem, fret tez sie cieszy z pogody :-D
kovhana podziel się troszkę BŁAGAM:-D:-D:-D:-D

rm_ka no to faktycznie ciężki żywot z Tobą hahahha :D nie no żartuję ;) Marzenka nio pupilek z dzidzi będzie niesamowity a córki to będą rozpieszczały ile wlezie :-) mailuj no 31 lat to też kawałek czasu,ale miło mieć taką siostrę doradzi w każdej kwestii ;) bo już doswiadczona jesteś :D poprowadzi na dobrą drogę ,,, itd :d

reklama
Do góry