reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Malamii, Dawidek też pije tylko mleczko, ale nie cycusiowe;)

Alex, no ba! :)

Wisieńkoooo! Pokaż, pokaż:)

Ostatnia edycja:
reklama
Wisienko, no chyba że.. czasami warto sprawdzić gdzie indziej:) jedne rzeczy warto kupowac na all a drugie w sklepie:) trzeba byc czujnym:) ja np kupowałam małej butelke lovi, w jednym sklepie byla po 24 zl,a w sklepie obok za 18 (taka sama butla) wiec czasami warto sprawdzic:)

pewna byłam że mam jeszcze jednego grzeska...szukam i szukam a tu nic..moze Misia mi podprowadzila...a tak sie na niego juz nastawiłam!!

Dobra, naczytałam się o tym glutenie i będziemy wprowadzać w kaszce ale najpierw wyleczymy się z tego badziewia które nam teraz wyszło :confused2:
Ale fajne rzeczy tu pokazujecie. Ja jeszcze nawet nie myślałam o prezentach na święta!

emuś haha nie mam pojęcia. Daj ziemniaka w razie w i odczekaj 2 tygodnie

ahahhah ja jej dam surowego i tez go zje :rofl2::rofl2::rofl2: odczekam 2 tyg i dam calego kurczaka z pierzem ahahhahaha

dziewczynki ja lecem bo sie moj serial zaczyna ^^ ja wykapana i pachnaca czekam na D az wroci :confused2: a na dodatek jest chory i nie wiem co on sobie mysli :/ jeszcze sie doprawi dziad!!

a ja sie jeszcze oparzylam piekarnikiem jak pizze wkladalam, piecze jak chole*a , znowu bede miala rane na rece :/

apropo prezentow dla naszych dzieciaczkow to ja nie kupuje nic dla Nico bo po 1 na pieniadzach nie leze a po 2 ona nie jest swiadoma tego co ja jej kupuje wiec ten rok ze tak powiem opuszcze, dopiero w przyszlym rok cus skombinujemy.
Ewentualnie kupie ta elektroniczna nianie to bedzie prezent dla mnie i dla niej za jednym zamahem :-D

buziam wszystkie Milusie dzieciaczki :-)

Ostatnia edycja:
Hej:-) Wyrwałam się z kieratu dopiero:-D
Konwalianko spóźnione, ale szczere życzonka dla Tymusia! Staś też dziś sobie siedział na leżaczku:-D A przedwczoraj dwa razy usiadł z leżenia na płasko! :szok: No i w leżaku zakłada sobie nóżkę za pałąk, a jak się nudzi - wysysa soczek z paska od zapięcia go w pasie:-D Jak on to robi? Nauczył się też włączać sobie taki telefonik dla dzieci - leżąc na brzuszku wyciąga po niego rączki i sobie włącza. No i gada cały dzień: "a buuu":-D. Takie podsumowanie mi przyszło... Jutro my też kończymy 5 miesięcy... A jakbym go wczoraj urodziła. Mój malutek...

hej,
uffff doczytalam was.
Madzia, dziekuje pomoglo, odrazu lepiej, a dzisiaj jeszcze z mezem wyjasnilam te sytuacje i juz jest ok.
Mateuszkowa witaj
Dziewczyny dzisiaj bylam u pediatry i mi powiedzial ze gluten podaje się po 8 miesiacu. reszte mozemy testowac, nawet miesko.

maly dzisiaj sobie zrobil strajk. Rano o 7 zjadl 240ml mleka i dopiero o 19 kolejne 240ml. Przez caly dzien byla walka, wypil w poludnie troszke soku. caly dzien wolal przespac.

fajne te pomysly z prezentami na swieta.

buziam wszystkie

reklama
Do góry