reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

Corin Niezłe szaleństwa tam u Was odchodzą:-D

Czyli co - wszystkie ryczymy ze szczęścia?:-p
Miczka Tulę. Czasem są takie dni, że wszystko idzie do tyłu. Ja wtedy kładę się spać, a rano już nie pamiętam:-)*

reklama
Od razu piszę sis :-D:-D:-D lovamy Was też :*:*:*:*:*:* ale się cieszę !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jak smsa przeczytałam,to od razu powiedziałam mojemu żeby spadał z kompa :-D:-D:zawstydzona/y: matko aż mi łzy poszły :zawstydzona/y::*:*:* Dawidek :*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*
emka ja się włóczę po domu z małą :-D:-D a tak serio muszę pozałatwiać parę spraw ;-) mam nadzieję,że się wszystko u mnie ułoży :confused:
mailuj kochana moja wsadzała kciuka do buzi a teraz już wsadza 3 palce i dziamga :baffled: ale chyba na zęby bo ogólnie nie ssie Go jak zasypia czy coś cały czas jej trzymam łapki jak ją mam na rączkach albo daję własną dłoń wtedy bawi się moimi palcami dotyka i patrzy oczami mówiącymi matka oddaj moje łapki małe
:-D:zawstydzona/y:
maqnio kurde Rózinka serio mała terminatorka no :zawstydzona/y::zawstydzona/y::tak: ale będzie dobrze !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Musi :tak:A co do ulewania hmmm nie myśl ,że to refluks od razu ;-) moja tez ulewa i pani doktor powiedziała,że może tak być dopóki siedzieć nie zacznie sama ;-)
danusia super,że Igunia tak dobrze przeszła szczepienie :*:*:*:*:*:*:*:*
wydrusia chora Twoja laleczka ??? buziamy :*:*:*:*:*
Doczytywałam w biegu i wybaczcie za pominięte posty :*:*:*:*:*:*:*:
Aha Corin jak teściowa ???

Magia, tak naprawde zdjecia nie oddaja tego co sie dzieje w domu, nie slychac "rozmow", smiechow i pojedyncze ujecie nigdy nie odda sytuacji ;-)

Orchi, tesciowa w szpitalu, pisalam dzis wczesniej. Przepraszam cie ale nie chce juz smucic ani zasmiecac forum :-) ale dziekuje za pamiec.

Psociu ŁILOFKA i was, świętujcie do woli a jak się spotkamy i nie bedę karmić to poswiętujemy razem:-)
Emka Ja jem nawet smażone i diety juz nie trzymam. Nie jadłam tylko fasoli, dużo kapusty i cytrusow bo nawet kiszony ogórek i czekolada i cebula i czosnek juz były. I Mila nie reaguje . A jak nie chce jeśc to ani cyca ani mm wiec to nie to

Mailuj buziam bo dziś cię widze pierwszy raz i orchi ciebie też

Spadam do Hiszpańskiego

AAAA I maqnio przetarłam tylko 2 razy szmatą na kolanach:-D:-D:-D:-D

Padam na twarz ale muszę choć jedno napisać - PSOTKO, CUDOWNE WIEŚCI- TWOJA MIŁOŚĆ I MODLITWY ZDZIAŁAŁY TEN CUD!!!! ŚWIĘTUJCIE , BO JEST CO!!! BUZIAKI!

Dzięki Wisienko :-)
Orchi on ssie przede wszystkim nad ranem i własnie jak zasypia. W dzień podobnie jak ty reaguję. Nawet pieluchę mu dają żeby pociumkał. Kurka normalnie choroba sieroca :-(
Emcia ja też wszystko szamam.
Miczka ja też tak miałam kilka dni temu. Ale na szczęście się naprawiło

Magia sto latek dla synusia. Fotka superowa. Ciesze się ze z tata jest wszystko ok
Wydrusia caluski dla curusi.
Psotka tak się ciesze ze synus jest zdrowy. swietujemy razem z wami. buziam
Anulka imie jest cudne. I pasuje do synka

reklama
Do góry