reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

reklama
Nie doczytam wszystkiego ale...

Renusia, witaj :-) super razem wygladacie

Wydrusia, swietne te butki

Wisienko jestes niezastapiona z tymi linkami i ksiazkami. Apropo, dziekuje za maila :-)

Maqnio, super ze trafilas na ta rehabilitantke. Widac po podejsciu ze babka ma leb na karku i poprowadzi was. Teraz bedzie juz tylko lepiej i nie obwiniaj sie. Zla matka bylabys gdybys to olala. Jestes wspaniala mama i Rozinka napewno codziennie ci to "mowi" obdarzajac cie pieknym usmiechem :-)

Miczka na razie nie smarowałam, ale chyba trzeba będzie. Dziś teściowa mnie upomniała, że mam zadbać o siebie, bo spadło mi już 22 kg i ta moja dieta strasznie uboga. Może ma rację. Chociaż jakieś witaminy zacznę łykać. Ale Stasia bolał od nich brzuszek (chyba od nich).

Wy drukareczki paskudne , no!!!!
Renusia sliczne córeczki i mamusia.:-) I nie rezygnuj z cyca jak nie musisz:tak:
Corin a co to z Ewuni dziś za diablica? Hm ząbki, skok czy próba sił. Ciocia z Milusią wysyłają dobre fluidki i tulą do snu. Biedna ty z tą reką może zawiń jakimś ściągaczem
dodi ty mleczarenko nasza, możesz jako mamka się wynająć
wydrusiu dziekuję*
Magia a purelan?
Miczka ja nie próbowałam nigdy kapturków ale jak zaząbkujemy to kto wie:-)
Nasz kombinezon tez ma stopki -buciki ale may tez taki z kurteczją i spodenkami bez i jeden bez jednoczęściowy:-DWszystkie 68-74:-D

Witam kochane,
Wrocilam dzis od rodzicow, kurcze rozpiescil mi brat dziecko:sorry:Nadrabialam 2 godz ale dalam rade:tak:troche pozno jestem ale musialam wymienic garderobe malego na 74, na 68 tylko czesc jest dobra zwykle gora spiochy male:-)Dzis malam 10 min na prysznic maly tak piszczal Ł az sie zachodzil, przyszlam mokra w reczniku przytulilam ciut przeszlo i posmarowalam dziasla macam a tam zabek juz praktycznie na wierzchu:-D
Renia witaj!
Maqnio przestan sie obwinac bo w dooopke dostaniesz, tak jak dziewczyny pisza wiele mam pewnie mysloby ze dziecko jest podle a malej szybko minie zobaczysz,buziam;*
Psota czytalam, teraz juz zabek praktycznie jest ale kupie to bo kto wie jak bedzie pozniej. Dawidek to super grzeczny chlopiec moj az tak nie jest bo jest strasznie zwiercony a nie moge go zostawic w lezaku bo stara sie siadac:szok:pytalas ile wazy teraz nie wiem dokladnie ale jakies 6,5kg a wzrostu ma 71. Z tego co pamietam Dawidek pije bebilon pepti powiedz mi jaka ma kupe po tym bo moj ma bardzo smierdzace i czasami sa zielone:sorry:
Corin mam nadzieje ze mala przestwi sie na dobry tor:tak:
Konwalianka wlasnie bylam ciekawa czy odstwilas delicol, ja raz probowalam i skonczylo sie tym ze maly zaczal strasznie ulewac, nie wiem czy to bylo powodem ale lekarka kazala dawac nadal:sorry:
Dodi mam nadzieje ze niuni szybko przejdzie, widze ze nadal ma cudna fryzure tak jak moj maly:-D
Magia witaminy nie powinny powodowac bolu brzuszka, moze kup takie z mala zawartoscia zelaza zeby nie bylo problemow z brzuszkiem u malego
Wydrusia oby maz zrozumial postepowanie,oni sa z innej planety trzeba wszytsko tlumaczyc, moj nawet w ten sposob nie lapie:-D
Marzenka tylko zazdroscic grzecznej nuni;-)a jak starsza cora?moj maly jest wiercipieta, gdy byalam u rodzicow odwiedzla mnie sasiadka uznala ze pewnie sie nie nudze z malym, jak zawsze sie wiercil, gadal itd do tego to cyganskie dziecko wystarczy go czyms zaciekawic i idzie do kazdego...
Basieniak moze skonsultuj sie z innym lekarzem, juz sama nie wiem z tego co piszesz wydaje se ze mala sie najada:sorry:
Alex, Bogu dzieki ze bylas blisko i nic sie nie stalo:tak:
Wisienka usmialam sie czytalajac Twoje posty, kobieto jestes boska
:-D

reklama
Do góry