reklama
Miczka
Fanka BB :)
zgłaszam Szymcia do biura par nieskojarzonych :-):-)
heja
podczytuję Was cały dzień ale coś weny nie mam. U nas dziwnego zachowania ciąg dalszy - nadal problemy z zasypianiem (chociaż nie zawsze i to mnie bardzo zastanawia...). Teraz np. mały zasnął o 18.00 i juz popłakuje przez sen. Widać, że zmęczony bo nawet oczu nie otworzy ale wierci się co chwila. Nie kumam.
...i zapomniałam co miałam Wam napisać...
heja
podczytuję Was cały dzień ale coś weny nie mam. U nas dziwnego zachowania ciąg dalszy - nadal problemy z zasypianiem (chociaż nie zawsze i to mnie bardzo zastanawia...). Teraz np. mały zasnął o 18.00 i juz popłakuje przez sen. Widać, że zmęczony bo nawet oczu nie otworzy ale wierci się co chwila. Nie kumam.
...i zapomniałam co miałam Wam napisać...
Miczka
Magia też rozważam zęby chociaż ja tam nic nie widzę...
Miczka ja też nic nie widzę, ale Staś mocno trze tam paluszkami (miejsce dolnej jedynki), Bobodent pomaga na 1/2 godziny.
Znalazłam super stronkę - pyszności dla mam karmiących, a szczególnie alergików. Chyba zrobię te pączusie! Mniam Książka kucharska dla alergika - JaAlergik.pl
Znalazłam super stronkę - pyszności dla mam karmiących, a szczególnie alergików. Chyba zrobię te pączusie! Mniam Książka kucharska dla alergika - JaAlergik.pl
Basieniak szarlotkę to znam, ale np. te pączusie to muszę zrobić. No i fajne są te porady czym zastąpić jajka. A ja przez 6 lat o tym nie wiedziałam.
A jak malutka? Dalej wisi na cycu? Bo Staś już od 2 dni to samo i aż mnie sutki bolą. Tylko Ty masz dużo mleka, a ja czuję, że napływa, ale on tak trochę zjada, a potem wariuje, a normalnie piersi zupełnie miękkie. Mam wrażenie, że on sobie masuje dziąsła.
A jak malutka? Dalej wisi na cycu? Bo Staś już od 2 dni to samo i aż mnie sutki bolą. Tylko Ty masz dużo mleka, a ja czuję, że napływa, ale on tak trochę zjada, a potem wariuje, a normalnie piersi zupełnie miękkie. Mam wrażenie, że on sobie masuje dziąsła.
Ostatnia edycja:
dodi_misia
heja, to znowu my
coś dziś cichutko tu trzeba coś na kolacyjkę wymysleć..hmm
coś dziś cichutko tu trzeba coś na kolacyjkę wymysleć..hmm
reklama
dodi_misia
Troszkę marudziła w lezaczku wzięłam ją na rece i zasneła.. niech się troszke prześpi, bo o 20 kąpanie, jedzenie, potem lekarstwo i do łożeczka czytałam sobie te przepisy dla alergików i powiem szczerze że niektóre mogą być super! ta szarlotka z manną mnie kusi chyba wypróbuję..