reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

reklama
zgłaszam Szymcia do biura par nieskojarzonych :-):-)

heja
podczytuję Was cały dzień ale coś weny nie mam. U nas dziwnego zachowania ciąg dalszy - nadal problemy z zasypianiem (chociaż nie zawsze i to mnie bardzo zastanawia...). Teraz np. mały zasnął o 18.00 i juz popłakuje przez sen. Widać, że zmęczony bo nawet oczu nie otworzy ale wierci się co chwila. Nie kumam.

...i zapomniałam co miałam Wam napisać...

Miczka U nas od dwóch dni Staś też okropnie niespokojny, cały czas na cycu. Wymęczyłam się dziś, bo tylko na rękach. U nas to raczej zęby albo za mało sab simplexu. No chyba, że jakoś tak infekcję przechodzi.

Basieniak szarlotkę to znam, ale np. te pączusie to muszę zrobić. No i fajne są te porady czym zastąpić jajka. A ja przez 6 lat o tym nie wiedziałam.
A jak malutka? Dalej wisi na cycu? Bo Staś już od 2 dni to samo i aż mnie sutki bolą. Tylko Ty masz dużo mleka, a ja czuję, że napływa, ale on tak trochę zjada, a potem wariuje, a normalnie piersi zupełnie miękkie. Mam wrażenie, że on sobie masuje dziąsła.

Ostatnia edycja:
reklama
Troszkę marudziła w lezaczku wzięłam ją na rece i zasneła.. niech się troszke prześpi, bo o 20 kąpanie, jedzenie, potem lekarstwo i do łożeczka:) czytałam sobie te przepisy dla alergików i powiem szczerze że niektóre mogą być super! ta szarlotka z manną mnie kusi:) chyba wypróbuję..

Do góry