Psota ja nie wiem co z tym spacerem bedzie. Moje dziecko dostaje szalu w wozku. Albo jej nie wygodnie w kurtce albo (i to bardziej prawdopodobne) wscieka sie bo chce na brzuszku jechac (jezdzila tak poki bylo cieplo). a nie obracam jej teraz na brzuch bo sie boje ze mi sie w tej kurtce udusi, bo ciezko jej glowe obrocic w niej (przynajmniej takie mam wrazenie).:-(
reklama
dodi_misia
Fanka BB :)
Aniaa, no jedyne dziecko jakie znac co lubi na brzuszku lezeć dlugo moja zaraz ma nerwa jak ja położe swoja droga to dzieci nie lubia byc grubo ubrane, to moze rzeczywiscie dlatego..
Wisieńka
Moja Mila teraz juz też lubi. A ubieram ją w taki jesienny kombinezonik i ewentualnie kocyk a pod spód body, bluza i rajstopy no i adidasy
dodi to chyba taki okres dla tych cycków bo mi tez nie idzie
dodi to chyba taki okres dla tych cycków bo mi tez nie idzie
Marzena197235
Witajcie kochane
jak czytam o waszych maluszkach ze takie marudne to mi was strasznie zal , moja Klaudia to cudownie grzeczne dziecko , w nocy spi bez zadnych tam problemów zaraz po kapieli zje i usypia sama w łozeczku , w dzien lezy albo na bujaczku albo na macie , zaglada co mama robi i zasypia nawet nie wiem kiedy , gada do zabawek a nawet i krzyczy do nich no widok niesamowity, kazdej z was zycze tak grzecznego i kochanego dziecka , łapeczki tez ida do buzi jak by mogła to by po same łokcie je wsadzała ale tak własnie dziecko zaczyna poznawac swiat za chwile beda nózki brały do buzi i nie koniecznie jest to objaw zabkowania
Widze ze dzisiaj dzien na pieczenie ciasta , ja tez zmobilizowałam sie i upiekłam szarlotke pychotka wyszla , wziełam jakis przepis z internetu
Psotka dobrze ze Dawidek spokojnie przeszedł to szczepienie , dzielny chłopczyk
Wisienka to mialas przygode niezła usmiałam sie niesamowicie z was
Dodi lepiej leki dawac nie ma co zartowac sobie i sie zastanawiac Moja Klaudia miała tylko troche gardełko czerwone i dostała zastrzyki a po zastrzykach antybiotyk do niedzieli i nie odpuszcze dostanie wszystko tak jak lekarka kazala
Konwalianka biedny ten twoj synus z tymi kupkami zal mi go strasznie , mam nadzieje ze szybciutko to minie
Magia Zdrówka zycze i zakładaj maske zeby małego nie zarazic
Wydrusia oby sie wszystko u was poukładało zycze ci z całego serca
Maqnio a ciebie to podziwiam z tymi nockami , meczysz sie i ty i Rózinka
Corin swietnie ze Ewcia ma dłuzsze czuwanie w dzien za to w nocy bedzie super spala
jak czytam o waszych maluszkach ze takie marudne to mi was strasznie zal , moja Klaudia to cudownie grzeczne dziecko , w nocy spi bez zadnych tam problemów zaraz po kapieli zje i usypia sama w łozeczku , w dzien lezy albo na bujaczku albo na macie , zaglada co mama robi i zasypia nawet nie wiem kiedy , gada do zabawek a nawet i krzyczy do nich no widok niesamowity, kazdej z was zycze tak grzecznego i kochanego dziecka , łapeczki tez ida do buzi jak by mogła to by po same łokcie je wsadzała ale tak własnie dziecko zaczyna poznawac swiat za chwile beda nózki brały do buzi i nie koniecznie jest to objaw zabkowania
Widze ze dzisiaj dzien na pieczenie ciasta , ja tez zmobilizowałam sie i upiekłam szarlotke pychotka wyszla , wziełam jakis przepis z internetu
Psotka dobrze ze Dawidek spokojnie przeszedł to szczepienie , dzielny chłopczyk
Wisienka to mialas przygode niezła usmiałam sie niesamowicie z was
Dodi lepiej leki dawac nie ma co zartowac sobie i sie zastanawiac Moja Klaudia miała tylko troche gardełko czerwone i dostała zastrzyki a po zastrzykach antybiotyk do niedzieli i nie odpuszcze dostanie wszystko tak jak lekarka kazala
Konwalianka biedny ten twoj synus z tymi kupkami zal mi go strasznie , mam nadzieje ze szybciutko to minie
Magia Zdrówka zycze i zakładaj maske zeby małego nie zarazic
Wydrusia oby sie wszystko u was poukładało zycze ci z całego serca
Maqnio a ciebie to podziwiam z tymi nockami , meczysz sie i ty i Rózinka
Corin swietnie ze Ewcia ma dłuzsze czuwanie w dzien za to w nocy bedzie super spala
Dodi, a jaki Bianka bierze antybiotyk?
Ania, to daj znać, czy się widzimy, czy nie
Wisieńko, Milunia nie zdejmuje adidasków? Dawidek tak długo kopie, aż mu buciki spadną
Marzenko, jaka grzeczniutka dziewczynka z tej Twojej córeczki Ja też mam kochanego synka
Ania, to daj znać, czy się widzimy, czy nie
Wisieńko, Milunia nie zdejmuje adidasków? Dawidek tak długo kopie, aż mu buciki spadną
Marzenko, jaka grzeczniutka dziewczynka z tej Twojej córeczki Ja też mam kochanego synka
dodi_misia
psota, bierze augmentin
też dołączam do klubu grzecznych aniołeczków...tzn nie ja a moje dziecię
też dołączam do klubu grzecznych aniołeczków...tzn nie ja a moje dziecię
wydrussia91
Mamusi Serduszko:*
Witam Kochane :-) mala piła o 17 :-) i śpi od 19 :-) bez mleczka :-) a kąpiel miała dziś po raz 1 pod prysznicem :-) ale jej się podobało:-) Dodi kurcze skoro lekarz zlecił to podawaj... co do leżenia na brzuszku to moja od dawna to kocha:-) potrafi spać na brzuszku nawet:-) sama się często domaga żeby ją odwrócić:-)(np.nad ranem) Magia zdróweczka! spokojnej nocki Wisieńko Dziękuję :-)(Ty wiesz):-) Konwalianka dobranoc :-) miłego wieczoru :-) na polsacie omen leci Marzenko po wyczerpującej rozmowie wyjaśniliśmy sobie wszystko i niby jest ok... się okaże w "praniu". pozazdrościć takiego Aniołeczka :-) chociaż moja też jest grzeczna jak na to co było... leży i ogląda tv albo sie śmieje :-) nasz dzień wygląda tak: wstaje ok 7-8 ok 8.30 pije mleczko potem gada sobie i tak ok 9.30 zasypia budzi sie 11-11.30 znów gada:-) obejrzy troszke bajeczki i woła mleczko czyli ok 12 pije:-) potem idziemy na spacer na ktorym tez spi :-) wracamy i znow te same czynnosci :-) gadanie picie gadanie spanie :-) dawaj przepis na tą szarlotkę :-)
Dziób_Dziób
Dziś ja otwieram dzień
Witam z sobotą. Postanowiłam zmienić nasz rytm dnia. Przeważnie wstajemy miedzy 9-11 ale wtedy te dni sa takie jak by ich nie było. Więc po odprawieniu tatusia do pracy juz dziś się nie kładłam. W planach zakupy na allegro(brat mi przywiezie zakupy więc musze sie spręzać bo mam tylko tydzien na dojścice przesyłek). Trzeba poprasować, zrobić jeszcze ze 2 prania, zaliczyć 2 spacerki, poćwiczyć (biorę się za siebie bo waga zaczyna znów rosnąć a nie spada) No i czas wkonu przejrzeć strone ikei i zrobić wstępną listę zakupów i podliczenie ewentualnych kosztów wyposarzenia nowego mieszkania. Juz się boje jaka kwota wyjdzie
Konwalianko wczoraj powiedziałaś że podejrzewasz u Tymka skaze .. Stosujesz jakąś konkretna diete w kierunku potwierdzenia? Bo ja nie wiem jak się do tego zabrać:-(
Chorym dzieciom i mamusią zyczymy z Maxem szybkiego powrotu do zdrowia:-) Obym nie miusiała do Was dołączyć,coś mnie w gardło drapie i czasami sobie kaszlne.
Życze miłego i ładnego dzionka.
Witam z sobotą. Postanowiłam zmienić nasz rytm dnia. Przeważnie wstajemy miedzy 9-11 ale wtedy te dni sa takie jak by ich nie było. Więc po odprawieniu tatusia do pracy juz dziś się nie kładłam. W planach zakupy na allegro(brat mi przywiezie zakupy więc musze sie spręzać bo mam tylko tydzien na dojścice przesyłek). Trzeba poprasować, zrobić jeszcze ze 2 prania, zaliczyć 2 spacerki, poćwiczyć (biorę się za siebie bo waga zaczyna znów rosnąć a nie spada) No i czas wkonu przejrzeć strone ikei i zrobić wstępną listę zakupów i podliczenie ewentualnych kosztów wyposarzenia nowego mieszkania. Juz się boje jaka kwota wyjdzie
Konwalianko wczoraj powiedziałaś że podejrzewasz u Tymka skaze .. Stosujesz jakąś konkretna diete w kierunku potwierdzenia? Bo ja nie wiem jak się do tego zabrać:-(
Chorym dzieciom i mamusią zyczymy z Maxem szybkiego powrotu do zdrowia:-) Obym nie miusiała do Was dołączyć,coś mnie w gardło drapie i czasami sobie kaszlne.
Życze miłego i ładnego dzionka.
balkan
Hej dziewczyny! My jużna nogach po spokojnej nocce - coraz częściej się to moje dziecko budzi w nocy.... oj nie wiem, czy to skok rozwojowy, czy kryzys laktacyjny - ale ostatnio karmię go bez przewijania (po uprzednim obmacaniu i obwąchaniu, czy czegoś tam jendak nie ma) więc jest to mniej uciążliwe....
Dodi - augmentin to silny antybiotyk - już dałaś, więc nie ma o czym mówić, ale przeraża mnie łatwość z jaką lekarze przepisują antybiotyki na wszelki wypadek.....
Marzenka, super, że Klaudusia taka grzeczna - mojemu ostatnio do grzeczności troszkę brakuje - choć aktualnie buja sie w bujaku, ziewa i przysypia - na górze śpi Tatuś, więc nie chcę mu tam gadającego dziecka kłaść - niech się chłop wyśpi przy weekendzie....
Zyczę miłej soboty, choć pogoda za oknem nie nastraja....
Dodi - augmentin to silny antybiotyk - już dałaś, więc nie ma o czym mówić, ale przeraża mnie łatwość z jaką lekarze przepisują antybiotyki na wszelki wypadek.....
Marzenka, super, że Klaudusia taka grzeczna - mojemu ostatnio do grzeczności troszkę brakuje - choć aktualnie buja sie w bujaku, ziewa i przysypia - na górze śpi Tatuś, więc nie chcę mu tam gadającego dziecka kłaść - niech się chłop wyśpi przy weekendzie....
Zyczę miłej soboty, choć pogoda za oknem nie nastraja....
reklama
malamii06
I ja się witam sobotnie
Mateusz już postanowił nie spać i marudzi w łóżeczku, zaraz muszę do niego iść.
Wczoraj odkryłam i przetestowałam, że Mateuszowi się odwidziało i nie lubi być karmiony na leżąco. Wczoraj po kąpieli podczas karmienia po kilku minutach znowu zaczął wrzeszczeć, aż się zanosił :/ karmiłam go zaledwie 4 minuty. Stwierdziłam, że nie mogę go takiego położyć spać bo przecież prawie nic nie zjadł, wstałam i dałam mu cyca na siedząco i zaczął ładnie jeść. Muszę zmienić zwyczaje karmieniowe bo w nocy zawsze karmię go na siedząco a w dzień na leżąco. I właśnie w nocy je spokojnie a w ciągu dnia marudzi. Ale mnie olśniło...
Dzisiaj w planach odwiedziny u teściów, no i chciałabym na jakieś zakupy wyskoczyć bo chodzę jak kopciuszek :/
Miłego dnia wszystkim!
Mateusz już postanowił nie spać i marudzi w łóżeczku, zaraz muszę do niego iść.
Wczoraj odkryłam i przetestowałam, że Mateuszowi się odwidziało i nie lubi być karmiony na leżąco. Wczoraj po kąpieli podczas karmienia po kilku minutach znowu zaczął wrzeszczeć, aż się zanosił :/ karmiłam go zaledwie 4 minuty. Stwierdziłam, że nie mogę go takiego położyć spać bo przecież prawie nic nie zjadł, wstałam i dałam mu cyca na siedząco i zaczął ładnie jeść. Muszę zmienić zwyczaje karmieniowe bo w nocy zawsze karmię go na siedząco a w dzień na leżąco. I właśnie w nocy je spokojnie a w ciągu dnia marudzi. Ale mnie olśniło...
Dzisiaj w planach odwiedziny u teściów, no i chciałabym na jakieś zakupy wyskoczyć bo chodzę jak kopciuszek :/
Miłego dnia wszystkim!