reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

dziób - u nas jest to samo :-) ci skandynawowie chyba tak mają... ale ja mam sposób :-D ich trzeba brać na panikę - jak już na prawdę będziesz niepewna co i jak to jedz tam, zacznij ryczeć w recepcji :-D wiem, ze sposób trochę żałosny ale ja tak kiedyś zrobiłam jak mnie nie chcieli przyjąć do lekarza z ostrą grypą bo niby "za 3 dni dopiero ma czas". Jak tam wpadłam, zapłakana, ze ja chce natychmiast widzieć lekarza, zaczęli latać i moment się lekarz znalazł i jeszcze przepraszał za wszystko :-) wiem, że to może głupio brzmi ale w ostateczności to zastosuj, weź ich na histerię na pewno zareagują.

reklama
Skurcze mam ale minimalne biegunka mi się zaczęła ... dzwoniłam do lekarza mam czekać spokojnie ale na Jego oko się coś zaczyna powoli czop czy to co to leci nadal ... kurde serio we dwie jeszcze urodzimy dziś :-D ten ból brzucha może masz tak jak mi położna wczoraj powiedziała,że już napięty jest na maxa &&&&&&&&&&&&&& trzymam :*:*

Nagle poczułam,że mogę nie zdążyć zjeść moich owoców i mam mega apetyt hahahaha wyjadam cukierki i arbuza na przemian :-D:-D:-D:-D:-

Ostatnia edycja:
Hej mamuśki!
Podczytuję i podczytuję i widzę że połowa już urodziła, a większość już z bólami...
A u mnie nic... mam jeszcze 2 tyg.
Powiedzcie mi proszę dlaczego em_ka już z dzidziusiem? Pamiętam że miała termin w okolicach mojego.
Pozdrawiam cieplutko i trzymam kciuki za szybkie i bezproblemowe porody!

Cholera to może to to słonko zadzwoń tak jak ja zadzwoniłam do lekarza ;) zawsze to jakaś porada nawet przez telefon :tak: ;-)
Dziewczyny ile tego czopa ma być ??? On leci i leci :szok::-D:-D masakra smieję się jak głupia,że może niedługo zobacze małą
mmarta :*:*:*:* emeczkę bóle złapały i miała jak się okazało rozwarcie ;) a malutka była ułozona pośladkowo i miała CC robione ;-)

Eeee tam na kretynkę martwisz się i już ;-) nie Ty 1sza i nie ostatnia ;)
Ja mojego nie dam rady więc pozostaje mi czekać .... żeby się zaczęło na maxa wieczorem :-D
mierz mierz :tak:

reklama
orchi corin &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&, żeby się rozkręciło:-)
orchi u mnie czop wylatywał kilka dni.
U mnie dzień świstaka od wczoraj. Staś ma koszmarne kolki i chodzę już na rzęsach. Wisi na cycu, ale wygina się i pręży i widać okropny ból na buźce. Postanowiłam, że od tego karmienia podaję Infacol i basta. Zresztą pediatra mi pozwolił. Już nie mogę patrzeć na to cierpienie:-( Dziś położna powiedziała mi, że to raczej nie od mojej diety. Ja na razie nie jem surowych owoców, warzyw, nie piję soków, nie jem nabiału ani jajek. Tylko chleb, wędlina, gotowane mięso, marchew, ziemniaki, ryż. Jak nie pomoże, dam Sab Simplex.
No i Staś wyrósł z ubranek w rozmiarze 62! Dobrze, że kupowałam tylko 62 i 68:-)

Do góry