reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

No i jestem, u mnie jak zwykle :-(
Skurcze szalaly do 4. Probowalam spac i choc byly na tyle bolesne ze mnie wybudzaly to kolo 4 zaczely sie rozmywac az w koncu wszystko przeszlo.
Zalamac sie mozna, jedyne co mi zostalo to mega zmeczenie i niewyspanie...

reklama
Dzień dobry kochane ..u mnie chyba się zaczęło :-D:nerd: cuś mi leci różowego z domieszką strzępków krwi bóle minimalne ale czekam jeszcze ... mąż oczywiście nie da rady dziś już wolnego wziąć cyrki świata hahaha

witajcie porannie. Mały kopał całą noc, lało jak z cebra. dobrze ze burzy nie było. dzis pełnia wreszczie, zobaczymy jak zadziała na dwupaki. :p
Ostatnio jak byłam u fryzjera t o z nudów przeczytałam horoskop i pisało ze 22 spotka mnie ogromna radość, najpiękniejszy prezent.....No ciekawe ciekawe. a na początku z kazdego usg wychodziło mi ze 22 mam termin.
Corin bidulo, Ta Twoja Ewcia to niezły gagatek, drażni się z Tobą notorycznie:)
Orchi, trzymam kciuki za pomyslne rozwiązanie.
Mam pytanie, dziewczyny, jak skończy się już lipiec, to wywalą nas z forum? bo wiem ze zakładałyście jakąs grupę chyba, ale nie jestem zorientowana.I jescze jedno- czy powinnam wziąć małemu kosmetykin do szpitala, bo kieruje się dwoma listami, i w kazdej pisze co innego. a jesli tak, to nawet spirytus do pielęgnacji pępka? bo nieco mnie to zadziwia.....Jadę oddac mocz na badanie, pozdrawiam mamuśki i dwupaki. papa

mala monis ja nic takiego nie biorę tylko sudocrem spakowałam ale ponoć też niepotrzebnie bo mają tam... i 3mam kciuki za 22 !!!!!!!!!!!!! &&&&&&&&&&&
No i ja lecę koło siebie zrobić z razie W i może prześpię się coś jeszcze chociaz emocje mną targają ,że hohoho :-D

Może we dwie dziś urodzimy ale by było :-D nie zasnę ....
Hmmm może tak mam po antybiotykach a ja myslę,że to początki początku porodu ???:baffled:

Ostatnia edycja:
Orchi oby, czasem sie to wie ;-) a czasem odstawia maniane jak ja :baffled: (az mi jest glupio przed wami) za pierwszym razem moze to trwac dlugo wiec pewnie zdarzy wrocic z pracy. Michalinka przeciez nie wytnie rodzicom takiego numeru zebyscie nie mogli byc wszyscy razem w tak waznym momencie :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Dzięki za miłe słowa,,,narazie sobie cuś leci ale nie panikuję bo bóle są ale ledwo odczuwalne (bynajmniej dla mnie) Niooo tylko mąż dopiero wraca o 19.00 dziś :baffled: żaden Go nie chce z budowy przywieźć :-(
Eeee tam wcale głupio niech Ci nie będzie !!!! Przecież każda z nas w jakiś sposób to inaczej przeżywa i chciałaby już utulić maluszka :*:*:*

Do góry