reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Ja mam znow "jazdy" z bolami od 1,5 godz. Ciekawe czy znow przejdzie wszystko czy sie rozkreci... Tak czy siak dam wam znac.

Dziewczyny maz mi przywiozl wyniki badan i w moczu w rubryce bialko mam napisane "opal" czy to znaczy ze mam bialko w moczu?

Ostatnia edycja:
reklama
malamonis - ja jestem lepsza: przed ciążą miałam 75D a teraz noszę 85E, a do karmienia kupiłam sobie 85F!!!!! Przymierzałam w tamtym tygodniu i był dobry :/ Ffffffffffff!! Masakra :p Ale wcale nie uważam, że moje piersi są gigantycznych rozmiarów jak mogłabym sądzić po samym rozmiarze :D

malamonis - ja jestem lepsza: przed ciążą miałam 75D a teraz noszę 85E, a do karmienia kupiłam sobie 85F!!!!! Przymierzałam w tamtym tygodniu i był dobry :/ Ffffffffffff!! Masakra :p Ale wcale nie uważam, że moje piersi są gigantycznych rozmiarów jak mogłabym sądzić po samym rozmiarze :D

Może być też tak, że masz zły rozmiar biustonosza? Teraz tyle się gada o tym bra fittingu...

Ja też się melduję w dwupaku a niby jutro termin.
No i czy jest możliwe że wody tylko trochę będą się sączyć? Trochę się boję że nie rozpoznam tego że mi odchodzą, bo niby ma być chluśnięcie, a co będzie jak go nie będzie?

Corin a ne masz napisane ile ma mg tego bialka ? W jakiej ilosci ? Bo jesli sladowe... musialabys mi napisac ile go masz... i czy w ogole jest podana wartosc.. bo bialko czesto zdarza sie od uplawow takze to nic niepokojacego albo od lekkiego naziebienia ...
ale z reguly od uplawow ...
Co do stanikow ja niby mam rozmiar dopasowany idealnie ... przez Pania gorseciarkie czy jak to sie nazywa "ta od stanikow " :p
w kazdym badz razie ja mam 85 DD ... i tez mam mokro pod biustem uwazaj tylko zeby nie odparzyc tak jak ja to zrobilam :/ bo potem jest masakra. .. myj czesto jak mozesz i smaruj sudocremem albo maczka ziemniaczana ne dopuszczaj do ... przepocenia

zadzwonie do ciotki do lab zaraz dam znac . No to juz wiem a mialas bakterie w moczu ?
Opal oznaczna mocz opalizuje kolorystycznie co swiadczy o obecnosci moczu w bialku ale w tak wysokiej ciazy moze to byc spowodowane malutkim zaleganiem moczu w pecherzu podobno ( norma) moze swiadczyc o tym ze masz uplawy i sluz ... stad bialko w moczu i moze tez swiadczyc o tym ze probka do badania moczu byla ... pobrana dosc pozno i samoistnie wytworzylo sie bialko ogolnie NIC niegroznego :)

Ostatnia edycja:
Witajcie! To i ja melduję się w dwupaku... Cały dzień pobolewa mnie brzuch i nie wiem o co chodzi, więc sobie czekam spokojnie , bo tak jak Wy już wole się nie nakręcać co ma być to będzie... Ale kiedy to nadejdzie to tylko nasze dzieciaczki wiedzą...

Aneta Ja też nie wiem jak to jest z tymi wodami i boję się ,że to przegapię... Chociaż nie wiem czy można takie coś przegapić hehe... Aj ale jakoś to będzie , jak nie wody to silne bóle , przynajmniej ja tak myślę....

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Mnie tez tak mierzi cos brzuch w dole .... ale nie caly czas tylko .... co kilka godzin ... wczoraj mialam to samo i myslalam ze juz cos sie zaczyna ale przeszlo :( Wiec sie nie nakrecam co ma byc to bedzie pozostaje nam czekac nic wiecej Z natura jeszcze nikt nie wygral

reklama
Vero, bardzo ci dziekuje.Mnie pobolewa tak co 10 - 9 min, jak chodze nie przestaje, jak leze tez nie przestaje, ale nienasila sie, wiec poki co nie alarmuje choc trwa to juz klka godzin. Podejrzanie patrze tylko na bielizne bo od czasu do czasu robi sie dosc mokra. Zalozylam wkladke i bede obserwowac czy to aby nie wody mi sie sacza.

Ostatnia edycja:
Do góry