reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

reklama
wow jaki wielki, dobrze że jednak cc, bo ciężko by było jej urodzić takiego chłopa. MAILUJ- gratulacje !!!!!!!!!

Kurka coraz mniej nas zostało, myślę, że większość maluchów już po drugiej stronie brzucha, a tu jeszcze nie ma połowy lipca.

Ostatnia edycja:
Chlop jak sie patrzy :-) a ta chciala go sn rodzic i to jeszcze posladkowo :-D napisala mi ze sama jest w szoku ze taki duzy :-)

Danuska, no malo nas, teraz to juz same VIPy zostaly i królewny ;-)

Wyslalam raz jeszcze smsa do orchi, ale jeszcze nie odpisala. Jest ladna pogoda, weekend to moze gdzies z mezem wybyla.

Ciekawe jak tam Katerina...

Ostatnia edycja:
No właśnie jeszcze pośladkowo, szalona :-D a Krzyś pobił Różyczkę? Kto większy?

Zaraz napisze eska do Kateriny.

Oj tak Corin, jedną królewnę to nawet mam w brzuchu, i żadne błagania jej nie przekonują żeby wyszła, chyba chce pokazać że to ona tu rządzi :-D

no faktycznie kawał chłopa z tego naszego Krzysia. Fajnie że już jest .
czekamy teraz na info od kateriny - kciuki cały czas zaciśnięte

marzenko to piwko takie z %% można??????????
mimi z jak mały ? grzeczny ?

Mimi, ja nie mam problemu z karmieniem.. mleka mam na szczęście sporo a i mały chętnie je.. u mnie problem to bolący brzuszek, bo mały się wierci i kręci, spina i stęka..ewidentnie cierpi a ja nie moge na to patrzeć.. dzisiaj np. usnął dopiero o 15 a cały dzień się męczył..

najbardziej się wkurzam, bo mówiłam o tym pediatrze a ona zupełnie to zbagatelizowała.. muszę znaleźć nową lekarkę

super mailuj, że Krzyś już z nami! ale wielgasny :)

Madzia, mnie po cichu lekarz mówił, ze karmi mogę od czasu do czasu

Hej Słoneczka!!!!!!!!!!!!!!

wpadam dosłoswnie na mnutę!! od wczoraj jestesmy w domku!! Maleńka jes tak absorbująca ze szok, całe dnie na cycu, do tego nerwus ze hoho!,w czwartek przezyłam koszmar. zw, z karmieniem, piersi poranione, krew, ropa - masakr,a teraz juz jest lepie, ale musimy sie dotrzec, czasu dosłownie nie mam na nic. mam nadzieje ze nadrobie co sie dzialo, ale i tak jestem w szoku jak nam sie lipcowe malenstwa posypały!!!

orchi Słonce dzieki za łączność!!!

pieknie dziękujemy za wszystkie miłe, słowa i gratulacje!!!!

wszystkim mamuskom gratuluje dzieciatek a tym nierozpakowanym szybkich i łatwych porodów, scisam Was bardzo i lece i bo głodomór wzywa!!!!!

reklama
Do góry