reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

reklama
wow jaki wielki, dobrze że jednak cc, bo ciężko by było jej urodzić takiego chłopa. MAILUJ- gratulacje !!!!!!!!!

Kurka coraz mniej nas zostało, myślę, że większość maluchów już po drugiej stronie brzucha, a tu jeszcze nie ma połowy lipca.

Ostatnia edycja:
Chlop jak sie patrzy :-) a ta chciala go sn rodzic i to jeszcze posladkowo :-D napisala mi ze sama jest w szoku ze taki duzy :-)

Danuska, no malo nas, teraz to juz same VIPy zostaly i królewny ;-)

Wyslalam raz jeszcze smsa do orchi, ale jeszcze nie odpisala. Jest ladna pogoda, weekend to moze gdzies z mezem wybyla.

Ciekawe jak tam Katerina...

Ostatnia edycja:
No właśnie jeszcze pośladkowo, szalona :-D a Krzyś pobił Różyczkę? Kto większy?

Zaraz napisze eska do Kateriny.

Oj tak Corin, jedną królewnę to nawet mam w brzuchu, i żadne błagania jej nie przekonują żeby wyszła, chyba chce pokazać że to ona tu rządzi :-D

no faktycznie kawał chłopa z tego naszego Krzysia. Fajnie że już jest .
czekamy teraz na info od kateriny - kciuki cały czas zaciśnięte

marzenko to piwko takie z %% można??????????
mimi z jak mały ? grzeczny ?

Mimi, ja nie mam problemu z karmieniem.. mleka mam na szczęście sporo a i mały chętnie je.. u mnie problem to bolący brzuszek, bo mały się wierci i kręci, spina i stęka..ewidentnie cierpi a ja nie moge na to patrzeć.. dzisiaj np. usnął dopiero o 15 a cały dzień się męczył..

najbardziej się wkurzam, bo mówiłam o tym pediatrze a ona zupełnie to zbagatelizowała.. muszę znaleźć nową lekarkę

super mailuj, że Krzyś już z nami! ale wielgasny :)

Madzia, mnie po cichu lekarz mówił, ze karmi mogę od czasu do czasu

Hej Słoneczka!!!!!!!!!!!!!!

wpadam dosłoswnie na mnutę!! od wczoraj jestesmy w domku!! Maleńka jes tak absorbująca ze szok, całe dnie na cycu, do tego nerwus ze hoho!,w czwartek przezyłam koszmar. zw, z karmieniem, piersi poranione, krew, ropa - masakr,a teraz juz jest lepie, ale musimy sie dotrzec, czasu dosłownie nie mam na nic. mam nadzieje ze nadrobie co sie dzialo, ale i tak jestem w szoku jak nam sie lipcowe malenstwa posypały!!!

orchi Słonce dzieki za łączność!!!

pieknie dziękujemy za wszystkie miłe, słowa i gratulacje!!!!

wszystkim mamuskom gratuluje dzieciatek a tym nierozpakowanym szybkich i łatwych porodów, scisam Was bardzo i lece i bo głodomór wzywa!!!!!

reklama
Do góry