reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

reklama
ja tez zawsze spalam bez stanika, ale nie mam tendencji do wyciekania, wiec funkcjonowalo to dobrze, jedyne co mnie wkurzalo, to, to, ze marzylam od polowy ciazy, ze wreszcie posppie na brzuchu, a tu dupa zimna, napelnione cycki mi dla odmiany przeszkadzaly

konwalijka ja jem pomidory i nic sie nie dzieje a pomidorowej nie jadlam ostatnio bo mi za mocna wyszla, moj maly po ogorkach sie prezyl strasznie bo jadlam w niedziele do obiadu
a twojemu to pewnie te placki zaszkodziły bo smazone na oleju tak mmi sie zdaje
ja soe zastanawiam czy mozemy jesc cukinie, bym zrobila sobie takie lekkie leczo ale sie boje troche, wczoraj zjadlam troche ciasta i gofry, nalesniki mi sie wydaje ze sa ok
aha i ja wcinam szpinak kilka razy w tyg i jest ok
u mnie laktacja sie uspokoila chocaz jak dlugo nie karmie to potrafia mi stwardniec piersi ale maly ladnie sciaga

dziewczyny mam problem chce wstawic zdjecie zuzu malego na formum z mms i nie wiem jak??

Ostatnia edycja:
Corin z tego co wiem dzieci nie za bardzo toleruja mleko i jego przetwory i niby powinno sie ja zastapic mlekiem sojowym itd.. wiec nie wiem ile w tym prawdy, czy ja wyczytalam jakies bzdury. wiecie cos na ten temat?

mleko krowie - jest tendencja do nietolerancji i dlatego tez , bo jest gorzej strawne. ale to zalezy od dizecka, nie trzeba od razu rezygnoweac. ja zaopatrzylam sie w zeszyt i bede pisała co jem i ile i bede analizowała

wwlasnie corin spozywanie duzej ilosci mleka moze byc przyczyna kolki u dzieci czy wogole probleków z brzuszkiem, ja staram sie jesc nabial ale nie przesadzac z iloscia, moze tez sie pojawic np skaza bialkowa u dziecka jak matka je duzo nabiału

juz dalam rade z mms zaraz wstawie zdjatko Szymona zuzu ur dnia dziesiejszego

Ostatnia edycja:
emka, własnie miałam Cię zapytać- jak bedziesz trzymała fretke jak maluch bedzie w domu? bo się wczoraj w tv naogladałam i pomyslałam od razu o Tobie

reklama
To ja będe jadła rosól non stop :-D:-D nie no żartuję :-D myślę,że w tym temacie już siostry się będę radziła ;-) i swojego rozumu :tak: teraz mam czas na najadanie się :-D
sestinka Pippi nie chodziło mi o owijanie się tetrówką :happy2: tylko położenie jej na podusię żeby nie "zmoczyć" poduszki np :tak: ale jednak żeby luz na piersiach był cały czas ;-)

Do góry