reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

ja najchetniej rodzialbym po terminie bo akurat moj by wrocil wiec nie mam nic przeciwko:) ale zapytalam bo nie chce czegos przegapic a pozniej byc zszokowana ze nie zauwazylam a to moze juz... a gin powiedzial ze i w tym tygodniu moze cos sie wyklarowac wiec kto wie...

Cierpliwie czekam :)

reklama
Mi się wydaje, że może trochę za bardzo się nakręcamy na te porody. Tzn ja też już się nie mogę doczekać, ale jest jeszcze czerwiec i mamy na prawdę jeszcze trochę czasu do terminów. Część z Nas urodzi nawet i po terminie z OM. Ja zaczynam 38 tydz i nie mam żadnych objawów, szyjkę piękną i długą, no cóż mamy czas. Widocznie Młoda jeszcze potrzebuje się poinkubować w brzuszku.
zgadzam się w 100 % z ust mi to wyjęłaś:-D

Wisienko, no ciekawe jak to bedzie, oby wszystko po Waszej mysli szlo!
Emka, nie denerwuj sie...widzisz taka ta sluzba zdrowia tutaj, traktuja cie nie za powaznie, to normalne ze chcemy wiedziec jak najwiecej - mowiam Ci ze u mnie tak samo jest...no ale coz zrobic, na pewno wszystko dobrze jest, mala rosnie i rosnie, Ty sie dobrze czujesz, nic tylko czekac na szczesliwe rozwiazanie!
Corin, super link z tymi przepisami i radami dla matek karmiacych. Tez gdzies wyczytalam ze mozna w sumie jesc wszystko tylko uwazac, no i z rozwaga. Wiec spoko dla malinek, truskaweczek itp...

No i kolejna Lipcoweczka sie pojawila!
U nas spokojnie, za tydzien mam wizyte, tez juz sie nie moge doczekac, ciekawa jestem ile N. wazy (i czy mi w ogole cos powiedza...)...

Nasze szkrabki same zdecyduja kiedy zechca zobaczyc sie z mamusia ,no chyba ze sie ma zaplanowane cc to inaczej :)ale jak sn to jak to mowia nieznasz dnia ani godziny...jeszcze troszke :)

Madzia, danuska + cała reszta bezobjawowych :-) zgadzam się z wami!!! Niech się dzieje wola boska i niech maly wyjdzie kiedy mu się spodoba (byle bez przesady :-D) ja już się pogodziłam z myślą, że pewnie urodzę po terminie... Ale nie ważne kiedy, ważne żeby poszło gładko i szybko ;-) czego mnie i wam życzę z całego serca!!

ja powoli chyba przejde do grupy objawowych- dzis mnie co jakas godzine napięcia i bolesci nachodzą.trochę się denerwuję ale jutro i tak bede w spzitalu u swojej to od razu ktg mi strzeli i zerknie co tam się dzieje

Ostatnia edycja:
Witam WAS.... co do ktg mialam w zeszlym tyg. i byly lekkie skurcze, mialam dziś jechać znów ale narazie mnie nie boli.... uff a ostatnio mialam takie jak na @, ale wolę w środę bo w sobotę mam wesele brata a po wesleu 27 sciaga mi gin pesser.......... zobaczymy... ale zakówa mnie w pochwie co raz cos..... obym jeszcze wytrzymala ten tydz bedzie super.....3majcie kciuki bo juz zaczynam 39 tydz .......

reklama
ej a mi ten link od Corin nie dziala, cos dziwnego wyskakuje, moze mi ktos skopiowac go jeszcze raz bo tez chcialam zobaczyc ta ksiazeczke :-(

hanami no wiesz, czekac 3 miechy na potwierdzenie plci i koles mowi ze nie potwierdzi? sory ja tu widze jakiegos koniowala a nie czlowieka!

zgadzam sie z danuska, ja tam sie nie nakrecam mimo ze czytam forum i widze jak sie dziewczyny sypia. Ja czekam na swoj wielki dzien z niecierpliwoscia, ale w zadnym wypadku nie wyszukuje u siebie objawow. Jak sie zacznie to na pewno nie przegapie..

Do góry