reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

reklama
nie wiem czemu ale przy tych bolach mam duzo wydzielimy bialo-żółtej konsystencji serwatki nie wiem co myslec o tym...
pachwiny tak bola ze chodzic niie moge:/

jeszcze nie panikuje :) pisze do kolezanki co lezy w szpitalu a ona ze wysyp dzis i pelno z bolami lasek wiec nogi zaciskam hehe

nie panikuj, mnievtez rwie i latam sprawdzac czy majtaski czyste;) ale myslę ze to moze (rzecz jasna nie musi) zwodzic nas nie dzien i nie dwa;)

napewno :) siedze spokojnie jak narazie ale bol znowu wraca:/ boje sie tego ze od razu skurcze moga byc czeste a jestem sama w domu:/ kolezanka co rodzila obok mnie miala od razu co 3 min skurcze a pozniej co 4 i poszla rodzic bo miala juz parte...

Hej !polezalam sobie jak to mam w zwyczaju ostatnio ,ja to niemam chyba zadnych typowych objawow zblizajacego sie porodu ,ani bolacych skurczy ,ani zadnego przyplwy energi wrecz przeciwnie wszystko robie z wielkim trudem i niechecia ,niewiem co mi jest ,a porod niby mysle o nim ,i biore pod uwage fakt duzego bolu ,stresu itp bo u mnie nie ma wskazan na cc ,wiec sn ,ale jakos tak odkladam to w myslach jak najdalej niewiem czy to dobry sposob ,Weroniko i dobrze cie rozumiem ze sie boisz ja tez ,naerazie odpoczywaj fizycznie i psychicznie przed tym wielkim wydarzeniem ,sciskam,dziewczyny bardzo wspolczuje wam zgagi ,ja to niewiem co to jest bo niemam ,wisienko mnie mdlosci tez dogonily ,czuje sie tak jak sprzed poczatku ciazy ,ale u ciebie to zwiazane pewnie ze zblizajacym sie porodem ,trzymam kciuki ,psotko ale pysznosci,ja mam arbuza i banany,i tak wogole to wszystkie lipcoweczki pozdrawiam goooraco:)(nie lubie poniedzialkow mimo ze na zwolnieniu teraz)i trzymam mocno kciuki za dzisiejsze wizytki:)

Mi się wydaje, że może trochę za bardzo się nakręcamy na te porody. Tzn ja też już się nie mogę doczekać, ale jest jeszcze czerwiec i mamy na prawdę jeszcze trochę czasu do terminów. Część z Nas urodzi nawet i po terminie z OM. Ja zaczynam 38 tydz i nie mam żadnych objawów, szyjkę piękną i długą, no cóż mamy czas. Widocznie Młoda jeszcze potrzebuje się poinkubować w brzuszku.

reklama
Do góry