reklama
Iwonuś26
spełniona mamusia!!!
No ja też myślałam o jedzeniu. Amelka urodziła się w środę a ja od poniedziałku na głodzie do piątku myślałam że umre z głodu ale po cichu w nocy wszamałam herbatniki w czwartek nad ranem bo już nie mogłam wytrzymać, cała się trzęsłam
Marzena197235
Fanka BB :)
ja tez byłam głodna i to bardzo ale nie myslałam o tym jak rodziłam i miałam bóle , jednak zaraz po porodzie upominałam sie o papu a nie byłam naliczona do jakichs tam racji to myslałam ze mnie rozerwie z głodu ,
, jednak jak bedziecie rodzic to nie pomyslicie napewno o tym
, jednak jak bedziecie rodzic to nie pomyslicie napewno o tym
Wydrussia, dzięki, u mnie wszystko dobrze Żadnych objawów zbliżającego się porodu, a i humorek dopisuje
Sestinko, Em_cia, u mnie też 79, grr…
Balkan, mój mąż ma podobnie
Cudnie, że mamy kolejne maleństwo na świecie! To jest 2 do 2
Wszystkie Was ściskam!
Sestinko, Em_cia, u mnie też 79, grr…
Balkan, mój mąż ma podobnie
Cudnie, że mamy kolejne maleństwo na świecie! To jest 2 do 2
Wszystkie Was ściskam!
Corin
Mama Trójki :)
Wy sie smiejecie a ja serio wolalam na porodowce ze za chwile bedzie nieszczescie :-) bylam przerazona tym faktem ;-)
Veronique1986
Fanka BB :)
Hej Robaczki ja wrocilam od kolezanki bylam zobaczyc Robaczka malutkiego SLICZNY !!!! I spokojny... bardzo ale zdziwil mnie fakt ze powiedziala ze miala same bole krzyzowe nie czula skurczy ze strony brzucha zadnych tylko krzyzowe i BARDZO DUZO WYMIOTOWALA praktycznie co 10 min :| DZIWNE Wy tez tak mialyscie ?
reklama
Corin
Mama Trójki :)
Werka ja nie wiem co to bole krzyzowe. Mialam tylko bole brzucha i nie wymiotowalam. Kazdy porod jest inny wiec nie sugeruj sie :-)