reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

reklama
Malami, też chciałam dzis bób kupić, ale mąz stwierdził, że mamy czereśnie, truskawki, fasolkę na obiad i bób na kolację to byłaby przesada..... :)

Iwonuś, poczytaj sobie wczorajsze posty - wczoraj Beetka napisała, ze po 2 miesiącach wyszła z Małą ze szpitala i już są w domu....

tak, tak, Madzia, mój się dziś strasznie zdziwił, jak mu powiedziałam, że jak będę karmić, to bobu nie będę mogła jeść - w każdym razie nie od razu..... nie bardzo rozumiał, jak od bobu moje mleko może rozdąć dziecko..... a ja się kompletnie na fizjologii nie znam, więc nie byłam mu w stanie wytłumaczyć.... :)

hehe, pewnie gdybym mojego wysłała na zakupy i mu te wszystkie przysmaki wypisała to by mnie wyśmiał i kupił połowę z tego. Ale akurat owoce kupuję sobie głównie sama i on może jedynie pokręcić głową z politowaniem :) Ja oprócz tych owoców kupiłam jeszcze dwie gigantyczne kalarepki, które właśnie jemy :) a bób właśnie dochodzi...
Idę się położyć bo coś mi się dzisiaj brzuszek bardzo pręży..

ej dziewczyny ja w tym dniu kiedy beetka pisala to nie czytalam forum i teraz jak Corin napisala ze wstawiala zdjecia malej na glownym odszukalam jej post i zdjecia usuniete :-( a szkoda bo chcialam ja zobaczyc :-( no trudno...

aaa w koncu mi odpisali z allegro, pomimo tychj problemow ktore miala z zamowieniem i po milionach wyslanych wiadomosci dwie przesylki zostaly juz wyslane, za ok 1,5 tyg bede je miala jak kumpela przyjedzie do hiszpanii :-D ale sie ciesze, termometr i kosmetyki.. aj...

Ostatnia edycja:
hej brzusie mam pytanie. Jak są skurcze to gdzie boli? Bo ja jeszcze nic nie czułam a dziś mnie ból złapał ale nie w krzyżu czy przy jajnikach ale na górze :dry: i tak boli mocno a poźniej przechodzi trochę. I mam wrażenie, że chce mi się kupkę lub sisiu ale nic nie idzie... Co to może być?

Ola ja skurcze przepowiadające odczuwam jak skurcze przed i miesiączkowe,tylko trochę silniej wraz z bólem krzyża no i nieregularnie

reklama
hej witam się wieczorowo

Trochę Was tylko dziś podczytam bo nie mam na nic siły. Od popołudnia boli mnie brzuch jak na okres, dziwnie tak...
Pogoda do kitu, humor też do kitu, mam nadzieję, że u Was lepiej.
Ściskam wszystkie brzuszki :*

Do góry