reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Dziewczynki moze mi któras pomoze ,

Chciałam wysłac sms z bramki internetowej do kolezanki co ma telefon z sieci era i ona nie ma uaktywnione ze moze je odbierac czy któras moze wie jakiego sms wysłac zeby mogła to uaktywnic zeby odbierac sms z bramki

reklama
Dzieki dziewczyny za rady. Postaram sie dorwac sliwki suszone i kapuste kiszona. Czopki w ostatecznosci, ewentualnie kupie sobie lewatywe.

Danony dla mnie nie istnieja, nie kupuje nic co jest z tej firmy siemienia nie jestem w stanie przelknac, taka dziwna jestem ;-)

Dziob-dziób ja tak jak mimi, jestem w szoku.. ja mam niby 25km, a odległość mnie przeraża (głównie korki), ale 100km, to przecież bite 2h jazdy! niemniej nie jesteś sama ze swoimi obawami i stresem..jedyne rozwiązanie, to zwrócić uwagę na inne tory.. czyli tak jak napisala wydrusia :-)
balkan - gratuluje terminu.. teraz już możesz planować wszystko do ostaniej chwili - super!

Hej wydrusiu :-) o widzisz dobry pomysł ja też muszę uszykować kosołkę :tak: widzę że masz CC jak miałobyć na początku? fajnie już niedługo będziesz tulić Liliankę :-) super.

dziub_dziub ja też miewam handre mam nadzieję że szzybko przejdze, poczytaj dobrą książkę albo obejrzyj komedię albo poczytaj "poród na wesoło" to cie napewno rozbawi :-D Trzymaj się kochana :-)

corin dobre są czopki glicerolowe jak piszę wydrusia mi też pomagają !!!

Tak sie złożyło że szpital pod który podlega moja kommuna(gmina) w której mieszkam znajduje sie odemnie 100 km... Mieszkamy na wyspie. Najbliższy szpital jest ok 40 km tylko że z niego przenieśli akurat ginekologie i położniczy do tego który jest ode mnie akurat 100 km... Taka Szwecja wszędzie daleko :(
Korków raczej na tej trasie nie ma, za to szwedzi w większości jeżdza jak c***y gdzie można 90 to naginają prawo do 60-70 km/h a na kretej drodze takiego to i cieżko wyprzedzić... W najgorszym wypadku będziemy do szpitala jechac ok 1,5h.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry