reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Dzień dobry Lipcóweczki!

Zorah, 3mam kciuki!

Konwalianko, najprostszą metodą jest żyć dniem dzisiejszymi, zapomnieć o tym, co było wczoraj i wcześniej. Wiem, że łatwo powiedzieć, ale ja tak zaczęłam robić i jakoś mi lepiej;) A Maleńki musi sobie wszystko przemyśleć, a nie będzie tak bez sensu wychodził;))) Buuuzi Słonko!

Mailuj, Ty jesteś niemożliwa, już mu czas zagospodarowałaś, co ma się facet nudzić ;)

Pippi, u mnie nic się do maluszka nie zabiera poza niedrapkami:)

Wydrussia, jak dzisiaj humorek?

Wisieńko, u Ciebie samopoczucie lepsze? Gratuluję 38tc!

MADZIA, u mnie w nocy padało a teraz jest tak przyjemnie, mmm;)

NiL, i dobrze, wyluzowana mamusia z Ciebie;)

Dodi, mi nic nie jest, więc bym pojechała, ale jak u Ciebie coś się dzieje, to hmm… ;)

Sestinko, przestawiłaś się na tryb nocny;)

Marzenko, Corin, Balkan, Aneta, Maqnio, Anulka, Mimi, witajcie!

Co do sprzeczek, to ciut języka dyplomacji i będzie oki;)

Ostatnia edycja:
reklama
psota, no własnie nic się u mnie nie dzieje.. może troszkę adrenalinki mi nie zaszkodzi hehe:) a wręcz pomoże :-D zastanowie sie, jeszcze mam 6 dni na to, jak sie będę czuła oki to może pojadę, w końcu to nie jest daleko.. chyba, że wcześniej zacznie sie coś dziać:):)

Jejku, musze wstać, bo zgniję chyba..i zacząc coś robić, bo widze, że żadna nie jest chętna do moich robót hehe

Dodiś, mi mąż przezornie założył pokrowiec na fotel, gdyby mi wody odeszły, bo wie, że do ostatniego momentu mi jazdy samochodem z głowy nie wybije, taki ze mnie rajdowiec, o! ;))) Jak się nic nie dzieje, to nie ma się co stresować:)

Ostatnia edycja:
Dodi ja planuję teraz tylko najbliższe 12 h. (Chyba że mężowi - on ma planówkę 14 dniową ale jeszcze się nie zorientował ;-) )
Teraz to takie gdybanie. Jak dotrwasz to podejmiesz decyzję. Ja bym pojechala gdyby sie nic nie działo

Przezorności nigdy dość haha, chyba sobie tez wezme jakoś podkład pod tyłek jakbym pojechała:) bo małż wrażliwiec, na mokrym by z powrotem nie jechał haha, ja tez codzinnie jeżdze autem i nie zamierzam rezygnować:) nie wyobrażam sobie piszo chodzic wszedzie :):) leń ze mnie

mailuj, ja tam nie planuję nic, co mi sie chce to robię.. no właśnie, czasami muszę robic też to czego mi sie nie chcę, ale cóż, samo sie nie zrobi:)

dobra, ja uciekam, musze podniesc doopkę i coś robic.. u mnie dziś pada, pochmurno, więc nie będzie tak źle z tym prasowaniem:) do później pa

no i ja dzis dzięki pogodzie wiecej zrobię:) choc niewiele zostało- piorę ostatnią firankę.Wczoraj mama pomogła mi przy oknie ostatnim. Poprasuję troszkę miniaturek i w sumie byczonko;)
dodi cokolwiek nie zdecydujesz rzecz jasna- podkład pod tyłek, telefon przy sobie i jechac powoli!

reklama
Do góry