reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

reklama
Ja zasnełam po 10 i spała do 12.00 (tesciowa mnie obudziła, bo rozgotowal się bób :/) I od tego czasu zero skurczy, jedynie co to mam mocny bol na wysokości cięcia cesarskiego przy zmianie pozycji (siadanie, wstawanie, kladzenie sie)

Wiem, że może i jestem histeryczka, ale w zadnym z poprzednich razy akcja mi sie sama nie zaczela (oba porody na oxy) i nie mialam tez skurczy przepowiadajacych, dla mnie to nowosc, wiec troche schizuję i nie wiem jak to ugrysc wogole.

Wiem, że może i jestem histeryczka, ale w zadnym z poprzednich razy akcja mi sie sama nie zaczela (oba porody na oxy) i nie mialam tez skurczy przepowiadajacych, dla mnie to nowosc, wiec troche schizuję i nie wiem jak to ugrysc wogole.

Spokojnie, jesteś po prostu w tej kwestii taką "pierworódką" jak dużo kobitek tutaj ;-)

corin no jakoś trzeba to przetrwać.... a zdarzyć się tak może że do właściwego porodu będzie dużo i mocne przepowiadające.
ja tam nie mysle że panikujesz .mnie blizna strasznie boli . jesteśmy po to żeby sobie doradzać. zawsze ostatecznym wyjsciem jest ip. z włąsnego doswiadzcenia wiem że jak już ma się dzieci to trudno tak po prostu się położyć. ktoś musi im ugotowac , uprac .ehhh :(i nie ma tyle czasu ile by sie chcialo na odpoczynek a organziam czasem sie buntuje

Hej mamuśki. Tematy dotyczące moderatora 2 i opinii o liście rozpakowanych lipcówek założone przez Anulke198424 zostały usunięte na jej życzenie. Rozumiem, że jej propozycje zostały odrzucone.
Tak tylko chciałam poinformować :)
Pozdrawiam Was

reklama
Hej mamuśki. Tematy dotyczące moderatora 2 i opinii o liście rozpakowanych lipcówek założone przez Anulke198424 zostały usunięte na jej życzenie. Rozumiem, że jej propozycje zostały odrzucone.
Tak tylko chciałam poinformować :)
Pozdrawiam Was

heledorka a co u ciebie poza moderowaniem? rzadko zaglądasz z nowinami :-)

Do góry