reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

Beetka, podziwiam Cie i gratuluje coreczki. Przeszlas wiele, ale jak widac wszystko dobrze sie skonczy! Dostawalam antybiotyki dosc czesto (wiekszosc ciazy spedzilam w Luksemburgu) i lekarze uwazali, ze moga one zapobiec wczesniejszym porodom, a nie przyspieszyc. U mnie bylo takie zagrozenie od 24 tygodnia. Tak jak mowisz, zagadka jest to, dlaczego niektore dzieciaczki rodza sie przedwczesnie. W XXI wieku ciagle niedokladnie wiadomo jak dochodzi do wczesniejszych rozwiazan. Trzymam kciuki za Ciebie i Malenka!!!

Może po prostu tak jest i już? Nie doszukiwać się odpowiedzi we wszystkim co nas spotyka, bo przecież na świecie wiele jest pytań bez odpowiedzi. Najważniejsze że Amelka jest już cała i zdrowa, chociaż nie powiem ciężkie boje od samego początku miały obie panie. A teraz taka kruszynka będzie miała tylko lepiej.

Obiad zrobiony, wykąpana, idę coś zjeść i szykować się do wyjazdu na miasto :-)

reklama
beetka super, że się odezwałaś. Oczywiście, że pamiętamy i martwiłyśmy się o Ciebie. Ale super, że pomimo problemó małą już jest z Wami w domku i to co najgorsze za Tobą:D Trzymajcie się ciepło, i mam nadzieję, że to był jakiś jednorazowy powód i następnym razem obędzie się bez takich problemów:)
No i jest nasza pierwsza lipcóweczka:)

Beetka gratulacje i myślę,ze wszystko co złe już za Wami.Oby mała rosła zdrowo i oby już nie było z nią problemów.Przyszła na świat wcześniej bo tak miało być i już!Jest przesłodka:)
PIppi widzisz co lekarz to inna opinia,wszystko okaże się ponownie myslę na usg w przyszłym tyg.Będzie dobrze tym bardziej,ze mój gin trochę panikarz jest:)

Szybko melduje kijowe wiadomości. Krzysiek leży posladkowo i 1.07 zapadnie decyzja o cesarce. Chyba , ze się jeszcze przekula. Wiem, ze to nie jest koniec świata i jak mus to mus ale na razie wściekła jestem. Poza tym oznaki przedporodowe zerowe , seducho w bardzo dobrej kondycji :-)
Muszę leciec. Nie moge doczytać nwet,patrzę tylko , ze beetka jest . Super Kobieto, że sie odezwalaś. A dzięki zakciuki :-)

Mailuj nic strasznego,przeżyjemy :)też się złościłam na początku,ale cóż być złym na malucha,że dupcią do dołu lezy?Ja tam nie mam nadziei ,ze mój Natuś się przekręci

reklama
Beetka 800 gr... Boziu jaka to kruszynka... dobrze, że wszystko jest w porządku, teraz rośnijcie zdrowo. Jest przesłodka. Gratki dla Was dzielne Kobitki!!!

Pippi fajnie, że wszystko w normie, Malutka na pewno jest zdrowa.

Mailuj może jeszcze Krzyś fiknie koziołka. A jak nie to trudno, chociaż wierzę, że zła jesteś. Też bym była.

Idę smażyć naleśniki, a potem zbieramy się na wizytę. Kciuki proszę trzymać.

Do góry