reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

reklama
Wydrusia ma 36+1? To jednak prawda, że po 36 się nie zna dnia, ani godziny:) Może już za dłuższą chwilkę będzie tuliła Lilunie:) Chociaż życzę jej, żeby ta chwilka trwała krótko:)

Balkan, a wiesz ile Mateuszek waży?

Wisieńko, u mnie sytuacja jeśli chodzi o poród jest o tyle jasna, że wiem tylko, że do 15 lipca na 100% mały będzie z nami, bo później mój gin ma urlop, a obiecał mi wizytę wcześniej i wczoraj też, że gdyby Dawidek nie chciał wychodzić do tego czasu, to go poprosimy;)

Ostatnia edycja:
psota z jednej strony zazdrości się ale z drugiej rozsądek mówi " jeszcze troszkę, jeszcze kilka dni":)Tak czy siak, teraz nie musimy trząśc az tak portkami jak to było koło 30 tyg kiedy Wam szpitalne historie wyskakiwały
a co tam u maqnio? dawała coś znac? miała konsultowac sie z lekarzem...
margerity nie widziałam jakis czas- chyba z emi na oczy padło;(

Ostatnia edycja:
Psota, 3 tyg temu Mateusz ważył 2,1 kg, więc teraz przypuszczam, że coś ok. 3kg może ważyć..... zresztą mam wrażenie, że sporo urósł....

ale szaro się się za oknem zrobiło.....

Ale się dzieje :-) Ja chyba idę odespać noc bo przewracałam się z boku na bok. No Psotka super wieści. Wisienko najwyżej Maciek spakuje się sam. Duzy jest mądry, poradzi sobie :-) Marzenko jak forma? Balkan za każdym razem jak patrzę na twój avtar to mi sie ten tort przypomina mniam :-)

Konwalianka, a co ma Twoja teściowa do Twojego porodu - jakie ona podanie do NFZ musi składać?
Bo moja teściowa ma swoją praktykę pielęgniarską i jak chce urlop to musi pisać do NFZ-u.. nie zmienia to faktu, ze to dokładnie ta sama sytuacja, co kazali mojemu mężowi urlop napisać.. no ludzie! a skąd my mamy wiedzieć kiedy:szok:

balkan ja od kilku dni mam podkład, ale wkurza mnie, bo ściąga się no i nieco szeleści ;/

wisienka, dokładnie to co opisujesz i u mnie było.. i nadal sie pojawia, ale tylko rano i w ilościach salaterkowych:-)

reklama
mailuj tak jak teraz sie czuje to nigdy sie nie czułam , najwazniejsze ze opuchlizna schodzi i cisnienie w miare w normie nie podwyzsza sie tak ze jutro ide do kontroli , po za tym sytuacja w domu sie poprawiła i jestem pozytywnie nastawiona do wszystkiego

Do góry