reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

ehhh mnie też nic nie rozczula jak małe dzieci......
mailuj a powiedz jak sprawa z tym nieszczęsnym ktg?coś się wyjaśniło , ktoś przeprosił :confused:( chyba głupie pytanie :baffled:)

reklama
no to co robić;) psota, trzeba po męsku hihihi kiedy masz wizytę teraz? Mi mała wyskoczy przez cc najprawdopodobniej 7 lipca

Madzia tak się złożyło, ze trafiłam na największego przydupasa oddziałowej- która donosi regularnie na koleżanki. O ile ordynator i lekarze są wkurzeni to baba jest kryta

dzięki psotko, ja się czuję całkiem całkiem.. oczywiście wszystkie dolegliwości jak dawniej, ale już to dla mnie pikuś, bo się przyzwyczaiłam.. za to teraz bardziej dokucza mi spojenie - brr.. nie mogę się nawet przewrócić na bok, o wstaniu z łóżka nie wspomnę :) ale już mnie nóży to oczekiwanie.. no zobaczymy.. do 20- stego mały ma czas ;-)
dobrze, że Ty się czujesz dobrze, oby tak dalej!

właśnie zjadłam oscypka i mały szaleje. hehe

Sestinko, nie będę go już drażniła tą koszulą nocną, hehe;)
Wizytę mam dzisiaj o... 21:40 ;) Ja nie wiem, kiedy Dawidek wyskoczy, bo cc nie będzie:) Rozmawiałam ostatnio na ten temat z ginem, bo na 15 lipca mam termin i 15 on wyjeżdża na wakacje, powiedział, że raczej mały nie będzie tak długo chciał czekać, a jeśli jednak by się zdecydował nie wychodzić, to coś poradzimy, żeby go przekonać do wyjścia;) Mi bardzo zależy na obecności mojego lekarza przy porodzie.
A Natusia fajną datę będzie miała 07.07.11 :)

Marzenko, uważaj na siebie, proszę Cię, bo my mamy jeszcze 10 dni do ukończenia 37 tygodnia:)

Konwalianko, Twój optymizm jest boski! Oby tak dalej! Nooo u mnie to może cisza przed burzą, jak kiedyś dziewczyny pisały, nic się nie będzie działo, aż tu nagłe mnie z zaskoczenia weźmie, pach i wody odejdą;)

Ostatnia edycja:
reklama
psota no to pewnie jak rzekł tak uczyni i przed 15 mały będzie:) a jakieś zajawki masz na zblizający się poród? bo ja jakoś nie na razie i w sumie ok.

Do góry