reklama
Marzena197235
Fanka BB :)
psotka musze isc sie podpisac bo jak nie to zaraz wykreslaja z bezrobocia a tak mam chociaz ubezpieczenie do lekarza a nie bede szła tylko autobusem podjade staje pod samum urzedem tak ze to zaden wysiłek
mailuj
Fanka BB :)
Madzia tak się złożyło, ze trafiłam na największego przydupasa oddziałowej- która donosi regularnie na koleżanki. O ile ordynator i lekarze są wkurzeni to baba jest kryta
konwalianka
Mały bąbelek
dzięki psotko, ja się czuję całkiem całkiem.. oczywiście wszystkie dolegliwości jak dawniej, ale już to dla mnie pikuś, bo się przyzwyczaiłam.. za to teraz bardziej dokucza mi spojenie - brr.. nie mogę się nawet przewrócić na bok, o wstaniu z łóżka nie wspomnę ale już mnie nóży to oczekiwanie.. no zobaczymy.. do 20- stego mały ma czas ;-)
dobrze, że Ty się czujesz dobrze, oby tak dalej!
właśnie zjadłam oscypka i mały szaleje. hehe
dobrze, że Ty się czujesz dobrze, oby tak dalej!
właśnie zjadłam oscypka i mały szaleje. hehe
Sestinko, nie będę go już drażniła tą koszulą nocną, hehe
Wizytę mam dzisiaj o... 21:40 Ja nie wiem, kiedy Dawidek wyskoczy, bo cc nie będzie Rozmawiałam ostatnio na ten temat z ginem, bo na 15 lipca mam termin i 15 on wyjeżdża na wakacje, powiedział, że raczej mały nie będzie tak długo chciał czekać, a jeśli jednak by się zdecydował nie wychodzić, to coś poradzimy, żeby go przekonać do wyjścia Mi bardzo zależy na obecności mojego lekarza przy porodzie.
A Natusia fajną datę będzie miała 07.07.11
Marzenko, uważaj na siebie, proszę Cię, bo my mamy jeszcze 10 dni do ukończenia 37 tygodnia
Konwalianko, Twój optymizm jest boski! Oby tak dalej! Nooo u mnie to może cisza przed burzą, jak kiedyś dziewczyny pisały, nic się nie będzie działo, aż tu nagłe mnie z zaskoczenia weźmie, pach i wody odejdą
Wizytę mam dzisiaj o... 21:40 Ja nie wiem, kiedy Dawidek wyskoczy, bo cc nie będzie Rozmawiałam ostatnio na ten temat z ginem, bo na 15 lipca mam termin i 15 on wyjeżdża na wakacje, powiedział, że raczej mały nie będzie tak długo chciał czekać, a jeśli jednak by się zdecydował nie wychodzić, to coś poradzimy, żeby go przekonać do wyjścia Mi bardzo zależy na obecności mojego lekarza przy porodzie.
A Natusia fajną datę będzie miała 07.07.11
Marzenko, uważaj na siebie, proszę Cię, bo my mamy jeszcze 10 dni do ukończenia 37 tygodnia
Konwalianko, Twój optymizm jest boski! Oby tak dalej! Nooo u mnie to może cisza przed burzą, jak kiedyś dziewczyny pisały, nic się nie będzie działo, aż tu nagłe mnie z zaskoczenia weźmie, pach i wody odejdą
Ostatnia edycja:
reklama