reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

hejka pieknotki:)
ja z mama niedawno wrocilysmy glowa mi peka masakrycznie:/
Mialam dzis badanka za tydzien wyniki.. pobierali mi wymazy i z obu dziurek!!:wściekła/y:myslalam ze ta pania zabije jak mi grzebnela tam no...
bylam zapytac sie o wozeczek zamowiony jeszcze nie dojechal maja dzwonic.
a tak poza tym to ogromna duchota u nas:/ Boziu polej !!!:-D

Marzenko prosze stosowac sie do zalecen pani doktor i duuuuzooo lezec !!;)
Lece robic barszcz ukrainski bo mamie sie zachcialo a ja lepszy robie :) poczytam was jak wroce;)

Pozdrawiam was serdecznie :) humorek nawet mi dzis dopisuje hehe

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
witam was wszystkie a zwlaszcza nowa mame;-)
doczytalam wszystko, jednak nie odniose sie do kazdej, niestety:-(Ja dzis uprasowalam reszte ubranek i posiel malego, za tydz odstawiam leki wiec moze sie zaczac:-D
Konwalianka dobrze ze wszystko sie tak zakonczylo, a maly da Ci jeszcze z 10 dni;-)Wszystkiego Najlepszego dla Ciebie i meza;)
Marzenka wiec lez i nie podnosc tylka, ja kiedys Cie posluchalam wiec teraz musisz mnie;-)
Maqnio jaka kawal Rozyczki:-D
Emka Ciesze sie ze z siostra ok, a co do chrapania moj ma tak samo a szturchanie tylko mnie rozbudza:tak:
Psota &&&&&&& za wyniki:tak:
Wydrusia;*
co do wozka to my tez nie mamy:tak:
Lece na uczelnie po ostatni wpis:-D

Konwalianka Ja ci zyczę lekkiego porodu i zdrówka dla ciebie i maleństwa i wszystkiego co sobie sama zyczysz, dla męzusia również
[FONT=&quot]
h080.gif
[/FONT]

Och wy niedobre znów produkcja masowa była:-D

Przyszły moje koszule do karmienia:-)Nie są wcale z dziurami tylko z kopertowym dekoldem. Nawet ładnie w nich wyglądam i są wygodne

Koszula kopertowa do karmienia MUZZY kolory rozm.L (1645257620) - Aukcje internetowe Allegro

Sister kupiła mi na urodziny nowy szlafrok i teraz będę elegantką w tym szpitalu.
Czy Maqnio się odzywała???

O Boziu ale leje u mnie non stop od dwóch godzin już :eek: ale jak się oddycha cacy :-D
Obiados się robi więc mam chwilkę żeby ponadrabiać
konwalianka stooo lat kochana i wszystkiego o czym marzysz żeby się spełniło!!!! Lekkiego porodu i zdrowego dzidziulka !!!
wydrusia faktycznie Rózia duża ja Cię kręcę a niech będzie zdrowa to teraz najważniejsze !!!!
emcia super,że z sis dzidzią wszystko ok !!
wisieńka u Maqnio ok leży z tego co wydrusia pisała w szpitalu w razie W do jutra malutka waży 3700 także wszystko ok u nich

Ostatnia edycja:
Czesc Kuleczki!!!

Nie wiem, czy mnie jeszcze pamietacie. Dawno nie pisalam - przeprowadzka, potem brak neta, wreszcie probowalam nadrobic zaleglosci jesli chodzi o Wasze posty. Sto kilkadziesiat stron - niemozliwe jestescie:-D Trzy dni zeszlo, ale doczytalam.

Gratulacje dla pierwszej lipcowej mamy!!! Widze, ze niektore z Was tez juz sie szykuja :-) Trzymam kciuki!

Konwalianka, przylaczam sie do zyczen!

U mnie ok, udalo sie dotrzec do Krakowa w jednopaku, wreszcie wszystkie bety rozpakowane i tylko czekamy na nowego mieszkanca :) Nie mamy "tylko" wozka, ale widze ze nie tylko my :)

Szyjka okropnie krotka (ponizej 1 cm), ale daje rade (odpukac). Doktorek twierdzi, ze skoro tyle wytrzymala, to moze da rade jeszcze jakies 2,5 tygodnia. Maly wazy ok 2,4 kg. Mam zakaz rodzenia przed 27 czerwca, bo wczesniej moj gin i polozna na urlopie:szok: Przynajmniej wybralam juz szpital, torba spakowana, ciuszki przygotowane... Kolyska nie zlozona, bo to (starym zwyczajem) robi meska czesc naszych znajomych na pepkowce. A co maja tylko pic, niech sie do czegos przydadza :-)

Mam sporo skurczow od wczoraj, ale widze ze w przypadku wielu z Was macica tez ostro trenuje. Mam nadzieje, ze to te przygotowawcze!

Buziaki dla Wszystkich i cobysmy sie szczesliwie i terminowo posypaly!

kociatka Witaj czyli jest już necik:-)Myslę, ze skurcze to juz nam nie odpuszczą.Jak tam juz wszystko rozpakowane? My juz prawie kupilismy wózek, została decyzja między dwoma modelami, nie powiem , ze łatwa. Najlepsze jest to, ze wózki które spełniają moje wymagania sa tanie, i to mi się podoba. Te drogie mimo, ze niektóre bardziej w moim guście nie mają skłądanych gondoli i odpadają w przedbiegach

reklama
Hej Kociatka! witaj w Polsce - dobrze, że dotarłaś w całości.....

ja już po kąpieli w olejkach - a za chwilkę się będe smarować.... sufletem - kiedyś dostałam na prezent i nie wiedziałam, co z tym zrobić, no i bałam sie perfumowanych kosmetyków.... teraz to już nie powinno zaszkodzić....

zastanawiam się, jak Mateusz jest ułożony - z lewej strony na dole czuje jakbu 2 górki, które nie ruszają się zbyt często, w prawym górnym rogu to chyba gówka, bo wędruje z prawa na lewo, a na dole mój pęcherz stanowi worek bokserski - zastanawia mnie ta nierucha3wa chyba dupka z lewej strony..... a Wy poznajecie, co gdzie jest u Waszych dzieciaków?

Do góry