margerita126
Fanka BB :)
Wisienko hej:-) super,że szczęśliwie dojechaliście .Jak samopoczucie???
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A z tym wolnym biciem serduszka to nie martw sie akurat byla moja cioca w domu ktora jest polozna w naszym torunskim szpitalu i powiedziala ze to nic powaznego ... TAKI dzien musial byc aura... troche zmeczenia . Poki co wszystko co mi mowila sie sprawdzalo zawsze mnie uspokaja przed pojsciem do lekarza ... a rzadko kiedy mozemy sobie pogadac...:/dwie cesarki, lo matko. Podziwiam za wytrwalosc. A jak jest z tymi nieszczesnymi kolczykami w pempku. Mam go juz wyciagac czy mozna jeszcze poczekac. Nie wiem jak to jest na prawde ale slyszalam ze jak sie nie wyciagnie to dziurka sie tak mega naciaga i pozniej zostaje blizna. Moze wyciagne zanim i mi to stanie... :x