reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

reklama
noo dodi, faktycznie wydarzenie:szok:już na nóżkach
balkan.. hehe, to już jesteś drugą osobą, której śniło się, że będę pierwsza..ale to raczej nierealne..chyba żeby mały wyrobił się do niedzieli, bo Gocha mówiła, ze wtedy będzie miała cc :) u mnie w domu też obstawiają kiedy.. mój tata stwierdził, ze wydarzeniem by było gdyby 9 czerwca (nasze urodziny) był..ale to za szybko wg. mnie.. mój Paweł obstawia połowę miesiąca..a jak będzie - zdecyduje ten mały łobuz w brzuchu :D
11-sta rocznica? To już godne podziwu :-) dla mnie to taka odległa perspektywa

dzięki dziewczyny

Ostatnia edycja:
Oj dziewczyny, dzieki, tylko że ja się autem najmniej martwię. Moj humor nie bierze się z rozwalonych drzwi.
Cały czas byla gadka z ginem o cc, poszlam tam wczoraj zeby urobic go na konkretny termin, na 38 tydz. a tymczasem nbie dosc ze sie dowiedzialam ze cc nieeee (bo nie) to jeszcze mam przyjsc 22 lipca dopiero.
No i siedze rozżalona, wsciekła i bezsilna. I szlag mnie trafia, bo czuje sie juz koszmarnie, chcialabym miec wszystko juz za sobą, a tu z 4 tygodni zrobilo mi sie 6. Cala nadzieja teraz w mlodej że się utuczy do tych 4 kilogramow i 10 lipca bedzie juz sporym dzidziolem i ze "zalatwi" mi tymsamym cc.

Witajcie kochane.
Gocha to jest wątek na który zaprasza Margerita i musisz napisać Pw to ci wyśle zaproszenie. Tam nie może wejść nikt kto go nie ma, co daje nam Lipcówką jakies bezpieczeństwo przed obcymi. Napisze ci tymczasem swój nr na PW:-)

Idę doczytać

Corin, to teraz musimy szukac przepisów na utuczenie dziecka w brzuchu..... :) wiem, że na pewno witaminy, no i sterydy, ale starydów, to nikt Ci nie przepisze..... ale jak witaminy tuczą bobasy, to może wcinaj wyłacznie owoce i warzywa, produkty bogate w wapno i białko.... może pomoże..... i na prawdę nie marw się czymś, na co nie masz wpływu.....

:) hihihi ja tez nie znam sposobow na utuczenie dzidziola ... :> chybanajlepiej bedzie jak samo sie utuczy :p
Kurka jak ja bym tez chciala taka cesarke mnie ten porod to przeraza :|
No ale cozrobic .... chyba 7 dni do mojej wizyty zostalooo jestem juz BARDZO ciekawa jak sie ma Walduś :)
Ale dobrze ze Wasze wizyty ok Corin ... juz niedlugooo ja chyba zrobie sobie swoj osobisty kalendarz i bede krzyzyki skreslac chociaz w terminie rodzi tylko 2-3 % kobiet :/

reklama
Do góry